Centrul Medical Brâncuși. Lifting facial și rejuvenare non-invazive (P)

Data:

Tratamentele faciale nu mai reprezintă de mult o modă, ci reflectă grija fiecăruia nu numai pentru sănătatea pielii noastre, dar și pentru modul în care arătăm, pielea fiind cel mai expus organ dar și cel care creează prima impresia cu care ne prezentăm în lume.

Și ea, ca orice altă parte a corpului nostru, are nevoie de îngrijire și întreținere. În timp, rezervele de colagen, apă și alte substanțe de regenerare ale pielii se consumă și trebuie să avem grijă să o hrănim și tratăm corespunzător.

După cum se știe, odată cu înaintarea în vârstă – specialiștii spun că după 20 de ani – producția de colagen și elastină, elementele responsabile de elasticitatea și fermitatea pielii, scade. Majoritatea procedeelor de rejuvenare facială au ca rol principal tocmai stimularea producției acestor două elemente esențiale, conducând în același timp și la atenuarea problemelor specifice înaintării în vârstă, precum petele pigmentare, ridurile și liniile fine de expresie.

Și în dermatologie, ca în multe alte domenii ale medicinei, s-au făcut progrese uriașe în diagnosticare și tratament. Astfel, în prezent, rejuvenarea facială poate fi realizată prin  proceduri non-invazive ce au rolul de a aduce trăsăturile faciale la forma lor inițială, întinerită.

Acest tip de proceduri au la bază cele mai noi și performante tehnologii –  radiofrecvența, ultrasunetele, hidrodermoabraziunea, laser, oxigen hiperbaric – cu rolul de a reface structura pielii, redându-i volumul, uniformitatea, aspectul tonifiat și luminos.

La Centrul Medical Brâncuși, cu ajutorul tehnologiei inovatoare reprezentată de aparatul eTwo tenul nostru poate arăta mai suplu și mai luminos după doar câteva ședințe. Aparatul eTwo utilizează tehnologia Elos, patentată în urma unui lung proces de cercetare.

El integrează două tehnologii de ultimă oră, Sublime și Sublative, ce permit tratamente de rejuvenare facială, eliminarea vergeturilor și estomparea cicatricilor fără a apela la ace sau tăieturi. Iar rezultatul este o piele fină și reîntinerită, vizibil mai catifelată, cu un minimum de efort, confortabil și fără efecte secundare.

În ce constă procedeul eTwo?

Dorim o îmbunătățire semnificativă a aspectului tenului nostru? Adică o estompare a ridurilor existente, tonifiere, micșorare și închidere pori, diminuarea unor cicatrici, în fond chiar o redefinire a conturului facial fără a recurge la intervenții invazive? Atunci trebuie să știm că Sublime este unul dintre cele două aplicatoare ale aparatului eTwo ce utilizează tehnologia elos cu lumină infraroșie și radio frecvența bipolară pentru a încălzi profund straturile de piele, protejând simultan suprafața acesteia.

Încălzirea dermului de la mediu până în adâncime activează fibroblastele (celule conjunctive autohtone), efectul final fiind producerea în următoarele 4-6 luni a noi fibre de colagen și întărirea celor deja existente.

De ce am folosi tehnologia Sublime?

Pentru că Sublime este tratamentul ideal în tratarea semnelor de trecere a timpului, ca să nu-i spunem îmbătrânire, respectiv în refacerea laxității conturului facial, a atenuării pungilor inestetice de sub ochi, a reconfigurării arcadelor lăsate ale sprâncenelor și îndepărtării sau atenuării ridurilor nasolabiale.

Pielea lăsată devine mai fermă și mai tonică, într-un timp foarte scurt.

În majoritatea cazurilor, rezultatele apar începând cu prima ședință de tratament. Efectul se fixează și se potențează atât în timpul cât și după terminarea celor patru ședințe (minimum) pe care Clinica Brâncuși le recomandă.

Tratamentul Sublime are rezultate vizibile imediat, fără a necesita perioade de recuperare și fără a include vreun risc, singura mențiune fiind că nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează.

Fiecare ședință de tratament durează 40 de minute.

De asemenea, este de menționat că rejuvenarea facială prin tehnologia eTwo poate fi combinată, fără a exista efecte nedorite, cu injectările cu acid hialuronic și/sau toxină botulinică, acestea venind să completeze beneficiile aduse de aplicatorul Sublime.

Iar pentru a crea un plus de tinerețe și a atenua daunele provocate de soare  cum ar fi pistruii și ridurile adânci putem recurge și la IPL și Matrix IR.

Dar Sublative eTwo?

Sublative se bazează pe radiofrecvența bipolară fracționată pentru a livra căldură în țesut în mod eficient. Căldura încălzește țesuturile în mod controlat, stimulând neocolageneza – un proces esențial pentru aspectul tânăr și sănătos al pielii.

Energia de radiofrecvență este direcționată în piele sub forma unei matrice, iar pielea sănătoasă din jurul punctelor matricei accelerează procesul de vindecare.

După tratament, sunt produse noi fibre de colagen, esențiale pentru păstrarea aspectului tânăr al pielii. Astfel, neocolageneza contribuie decisiv la reducerea liniilor fine, a ridurilor și a discromiei, textura pielii devenind fină și elastică.

Trebuie să știți că tratamentul Sublime se poate efectua în orice perioadă a anului, cel Sublative doar toamna și iarna.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Compania autohtonă Elis Pavaje își extinde fabrica din Prahova

Compania autohtonă Elis Pavaje, cel mai mare producător român...

Istoria Rolex Submariner

Istoria Rolex Submariner

Chromosome Dynamics anunță lansarea platformei exclusive B2C Frunzar.ro

Chromosome Dynamics, un nume de referință în industria agricolă,...

Viitorul energiei. Comunitățile de energie ca soluție sustenabilă

Viitorul energiei - Comunitățile de energie ca soluție sustenabilă