miercuri, 18 mai 2022
AcasăLa ziActualitateCezar Baciu scrie „Miau” ca pisica și spune că USR e grup...

Cezar Baciu scrie „Miau” ca pisica și spune că USR e grup infracțional. Petiția unui agramat la „Cremenal”

* În contestația la decizia de excludere din USR, tânărul viceprimar spune că ar fi fost amendat cu 5.000 de lei dacă nu vota bugetul local, deși o asemenea prevedere nu există în Codul Administrativ
* Mai spune că refuzul repetat al USR-PLUS de a aproba bugetul reprezintă infracțiune, iar membrii acestui partid sunt „Grup Organizat”
* Cezar Baciu și-a vândut votul la PNL și acum este viceprimar, la 26 de ani, cu 13.000 de lei salariu net

Viceprimarul Cezar Baciu spune în contestația la excluderea din USR, depusă la Tribunal, că legea îl obliga să voteze bugetul local. După părerea sa, colegii lui din USR au comis abuz în serviciu respingând bugetul și devenind pur și simplu grup infracțional organizat.

Dar chiar și-așa, el vrea să rămână în USR-PLUS, nu vrea să plece de lângă infractori.
Cezar Baciu pare să-și fi scris singur contestația din instanță la decizia de exludere din USR, pentru că e plină de greșeli gramaticale.

„Nu există nicăieri obligația ca un Consiliu Local să voteze ceea ce solicită un primar. Niciun consilier nu este sancționat pentru un vot împotrivă. Ce spune domnul Baciu acolo nu are legătură cu democrația”, îi dă replica șefa USR Iași, Cosette Chicirău.

Citește articolul integral în Reporteris

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE