miercuri, 19 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitateCine e Aluziva, fata care strânge donații în timp record: Alina Greavu,...

Cine e Aluziva, fata care strânge donații în timp record: Alina Greavu, de la demisia în direct de la Digi24 la ”mamă de trei” și actele de caritate care schimbă destine

E cunoscută ca ”Aluziva”, iar mesajele ei devin rapid virale pe rețelele de socializare. În urma lor, nu se schimbă lumea toată, dar lumea cuiva se schimbă radical. În bine, precizează info-sud-est.ro.

Cele mai cunoscute exemple: două ambulanțe moderne au ajuns în curtea spitalului de copii ”Grigore Alexandrescu”, iar o copilă cu performanțe școlare de top și-a putut plăti taxa (apărută în urma Brexit) la Universitatea Oxford, unde a fost admisă să cerceteze biotehnologiile care tratează bolile genetice.

Articol publicat inițial pe G4Media în cadrul proiectului ENTR.

Alina Greavu, așa cum o recunoaște familia și starea civilă, este jurnalist, activist, fundraiser și mama a trei copii. Are doar 32 de ani și un trecut plin de întâmplări de toate felurile, prin redacții cu cotidian intens din România.

A lucrat în mai multe trusturi între care Playboy, PRO Tv și Digi 24 de unde și-a dat demisia în direct, la finalul ultimului său jurnal în care a prezentat știrile.https://www.youtube.com/embed/VnjLWRK9ybA

Și-a schimbat viața radical după ce a ieșit din presă.

Întreaga știre, pe info-sud-est.ro!

Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE