duminică, 19 septembrie 2021
AcasăLa ziEconomieCine este RER Ecologic REBU, firma cu care Clotilde Armand a încheiat...

Cine este RER Ecologic REBU, firma cu care Clotilde Armand a încheiat contractul de stângere a gunoiului pe durata stării de alertă

Primarul Sectorului 1 din București, Clotilde Armand, a anunțat marți că a încheiat un contract de strângere a gunoiului pentru 20 de zile – durata stării de alertă – cu compania RER Ecologic Service București REBU SA. Compania este deținută în proporții egale de Consiliul General al Municipiului București și firma privată RER București SRL.

RER Ecologic Service București REBU SA este condusă de directorul general Dănuț Nicolae Stănoaia, iar președintele consiliului de administrație este Radu Merica. Compania activează în București, unde a câștigat licitația pentru salubritate în Sectorul 5.

Citește articolul integral în G4Media

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE