Cine îi ia locul lui Chirica? Doi candidaţi pentru relansarea PNL Iaşi

Data:

Primele alegeri în fieful galben din Podu-Roş după „aventura” Chirica vor avea loc duminică. Filiala municipală îşi va completa atunci toate funcţiile de conducere.

La sfârşitul acestei săptămâni, Organizaţia Municipală a PNL Iaşi va avea, din nou, o conducere aleasă. Doi foşti consilieri ai CJ din mandatul trecut – unul, vicepreşedinte, azi, al Consiliului Judeţean, iar celălalt, revenit la catedra de Istorie Veche şi Arheologie a Facultăţii de Istorie de la Universitatea „Al.I. Cuza” – se vor înfrunta pentru funcţia de preşedinte. Ultimul preşedinte ales al organizaţiei este Marius Bodea, care însă nu şi-a mai dus mandatul până la capăt după ce PNL Iaşi s-a „predat” primarului de la PSD, Mihai Chirica.

Devenit liberal anul trecut, acesta a preluat şefia Organizaţiei Municipale, la care a renunţat rapid, fără să fi făcut ceva în această calitate, după ce procurorii l-au desemnat „inculpat” în Dosarul „Zoiosul”.

Citește articolul complet în Ziarul de Iași

spot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Topul pensiilor speciale plătite în judeţul Iaşi: cea mai mare – 43.381 lei brut pe lună

Termenul a devenit atât de comun, încât și pensiile...

IAȘI – Și-a făcut rețea de gaz pe banii primăriilor, jupoaie 4 comune și scapă de lege de 10 ani

Gheorghe Tabac trebuia să suporte construirea rețelei și să...

19 grade Celsius – Germanii dârdâie la serviciu

Guvernul federal a decis să scadă la 19 grade temperatura maximă la locul de muncă. O decizie pripită? Fiindcă deja este clar că mulţi angajatori şi angajaţi trebuie să dea căldura mai tare.

Decizia de a face cetățean de onoare un afacerist penal, luată de CJ Bistrița la recomandarea unui alt afacerist controversat

Consiliul Județean (CJ) Bistrița-Năsăud a hotărât să acorde titlul...