Cine sunt părinții criminalului din 2 Mai. Au afaceri imobiliare de milioane de euro în Capitală

Data:

Cine sunt părinții criminalului din 2 Mai: părinții lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a ucis doi tineri cu mașina în 2 Mai, sâmbătă dimineață, sunt implicați în afaceri imobiliare de amploare în București. Potrivit unor informații, Pascu senior ar avea legături cu frații Cămătaru și s-ar fi ocupat chiar el de împrumuturi cu dobânzi ridicate.

Vlad Pascu are doar 19 ani și a primit mai multe mașini de lux Mercedes.

Vlad Pascu are postate pe Instagram mai multe imagini în care se fălește cu mașina pe care o conduce. Conform postărilor, a primit autoturismul implicat în accident în urmă cu trei luni.

Tatăl tânărului, Mihai Pascu, este stabilit în Olanda, în orașul Roermond, potrivit declarațiilor sale, și se ocupă, printre altele, de curse de mașini. În trecut, a fost director al unei competiții offroad în Vâlcea.

Vineri, Pascu senior a postat un videoclip pe Facebook alături de fiul său, în care se află la volanul unui autoturism decapotabil, menționând că amândoi sunt în Vama Veche. Ulterior, clipul a fost șters.

Citește și: Bărbatul care s-a înecat la Costinești era operator TV la Realitatea Plus. El a intrat în mare deși era arborat steagul roșu

Cine sunt părinții criminalului din 2 Mai: posibile legături cu frații Cămătaru

Numele mamei, Miruna Pascu, apare pe site-urile de afaceri imobiliare din Capitală cu anunțuri de vânzări de terenuri. Terenuri situate în zone foarte bune din Capitală, care valorează peste un milion de euro.

Pascu Mihail Claudiu și Pascu Miruna apar în dosarul celebrului lider al lumii interlope Sile Cămătaru. Ei sunt menționați acolo după ce au dat bani cu camătă. Cei doi sunt martori, spre deosebire de Silviu Dudiță, mult mai cunoscut publicului sub numele de Fluturică, potrivit Newsweek România.

„În aprilie 2003, Voiculescu Radu Gheorghe a împrumutat de la martorii Mihail Pascu Claudiu şi Pascu Miruna suma de de 75.000 USD cu dobânda de 6% pe lună, încheind în acest sens contractul de vânzare-cumpărare” se arată în motivarea în urma căreia judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au respins recursul lui Sile Cămătaru împotriva condamnării la 11 ani de închisoare.

În document este precizat că partea vătămată a apelat la Silviu Dudiță, zis Fluturică pentru a achita împrumutul către părinții criminalului din Vama Veche.

Locotenentul lui Sile Cămătaru a împrumutat partea vătămată la o dobândă mai mică decât familia Pascu și a preluat datoria cu o dobândă de lunară de numai 4%.

Citește și: Tânărul care a provocat accidentul din 2 Mai circula cu o mașină fără RCA. Poliția nu l-a oprit

Fluturică și soții Pascu, tranzacții ciudate

De altfel, Fluturică și soții Pascu s-au întâlnit la notar pentru a semna un contract de vânzare cumpărare pentru imobilul lui Voiculescu.

Din această afacere, cei doi soți au obținut 28.000 de euro. Ei l-au împrumutat pe Voiculescu Radu cu 75.000 de euro și au vândut imobilul cu 103.000 de euro către locotenentul lui Sile Cămătaru.

Soții Miruna și Mihail Claudiu Pascu au fost menționați de presă numai în legătură cu afaceri de ordinul zecilor de milioane de euro. Numele celor doi a apărut în legătură cu scandalul legat de construirea unui hotel de zece etaje pe Bd. Expoziției, nr. 22.

Vlad Pascu era drogat

Tânărul era drogat cu cocaina, amfetamină și metamfetamină.

„La data de 19 august a.c., în jurul orei 05.25, polițisti din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr de 19 ani ar fi condus un autoturism pe D.N. 39 și ar fi intrat intr-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, au decedat o tânără de 20 de ani și un tânăr de 21 de ani”, arată Poliția, potrivit Aktual24!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: Aktual24!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 1 și ce avere au

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 1: s-au înscris...

Mesajul lui Florin Piersic: „Sunt viu” și asta datoria minunaților doctori care mă îngrijesc

Mesajul lui Florin Piersic, din spital, după o perioadă...

De ce se face cerul roșu noaptea în România și ce efecte sunt

De ce se face cerul roșu noaptea în România,...