sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăLa ziPoliticăCioloș: PNL riscă să nu mai intre în 2024 în Parlament dacă...

Cioloș: PNL riscă să nu mai intre în 2024 în Parlament dacă mizează totul să salveze un om. Văd că PNL se pregătește de un plan de guvernare cu PSD cu guvern minoritar

Dacian Cioloș, copreședintele USR PLUS, a declarat marți la B1 TV că e exclusă revenirea partidului într-un guvern condus de premierul Florin Cîțu și a avertizat PNL că ”riscă să nu mai intre în 2024 în Parlament” dacă mizează totul pe salvarea lui Cîțu.

”Dacă PNL vrea USL 2 cu PSD, ca să se asigure că nu mai intră în Parlament în 2024, e treaba lor. Văd că PNL se pregătește de un plan de guvernare cu PSD, cu guvern minoritar”, a mai spus Dacian Cioloș când a fost întrebat dacă i se pare posibil scenariul unui guvern minoritar condus de Florin Cîțu, cu susținere parlamentară de la PSD.

Citește întreg articolul pe G4Media.ro

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE