UPDATE. Cererea de revocare a lui Alexandru Nazare de la Finanțe a ajuns la Cotroceni

Data:

UPDATE 12.40: Administraţia Prezidenţială a confirmat joi, că cererea de revocare a lui Alexandru Nazare din funcţia de ministru al Finanţelor a ajuns la Cotroceni, potrivit Agerpres.

Știrea Inițială:

Premierul Florin Cîţu a declarat, joi, că a transmis preşedintelui Klaus Iohannis cererea de revocare a lui Alexandru Nazare din funcţia de ministru de Finanţe.

„După o discuţie cu membrii coaliţiei marţi seara, în care i-am anunţat că am cerut demisia ministrului Finanţelor Publice, acesta a informat că nu doreşte să-şi dea demisia şi preferă să fie revocat. Astăzi, după încă o discuţie cu membrii coaliţiei la prima oră, am transmis preşedintelui Klaus Iohannis cererea de revocare a domnului Alexandru Nazare din funcţia de ministru al Finanţelor”, a declarat premierul, după şedinţa de Guvern.

Acesta a mai spus că va deține interimar portofoliul Finanţelor.

„Domnul ministru Nazare a avut posibilitatea să-şi dea demisia, a preferat să fie revocat. Toţi liderii coaliţiei au fost anunţaţi de marţi după-amiaza şi am avut încă o discuţie în această dimineaţă”, a adăugat Florin Cîţu.

Știre în curs de actualizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: