Cîțu, atac la adresa ministrului PSD al Muncii: Nu vrei să faci reforma pensiilor, foarte bine, să vină altcineva să o facă

Data:

Liderul PNL Florin Cîţu a afirmat, luni, la Senat, despre cele 24 de jaloane din PNRR care trebuie îndeplinite până la finalul lunii martie, că cine nu vrea să facă, de exemplu, reforma pensiilor, atunci să vină altcineva să o facă. El a dat şi exemplul reformei salarizării şi a administraţiei.

Florin Cîţu a afirmat că sunt 24 de jaloane de îndeplinit de către ministere, în cadrul PNRR, iar trei au fost deja îndeplinite, în perioada în care era el premier, două la ;inisterul de Finanţe şi unul la ANAP.

„Nu ştiu dacă sunt în întârziere, există un comitet interministerial, eu am atras atenţia că sunt 24 (de jaloane, n. red.), sunt importante şi deja a început lupta asta (…) trebuie să muncim, nu vin gratuit. Sunt 30 de miliarde de euro, ministerele trebuie să îşi facă treaba, şi ar fi bine ca cine crede că nu vrea să facă o reformă, de exemplu nu vrei să faci reforma pensiilor, pentru că ţi se pare ţie că nu este… foarte bine, să vină altcineva să o facă. Nu vrei să faci reforma salarizării, nu vrei să faci reforma administraţiei, dar nu este corect faţă de români să rămâi, acolo, într-o poziţie, şi (…) apoi să nu faci şi să pierdem aceşti ani. Vom vedea pe 31 martie”, a spus Cîţu.

Întrebat dacă se referă la ministrul Muncii, liderul PNL a arătat că a dat nişte exemple. „Am spus trei reforme mari care trebuie făcute, dacă cineva nu vrea să le facă, să spună acum”, a adăugat el.

Despre ce se va întâmpla în cazul în care aceste jaloane nu sunt îndeplinite, liderul liberal a spus că nu vom lua banii aferenţi acestor jaloane. „Ele au fost făcute ca să fie timp, nu află acum de la mine că există, ştiau dinainte că sunt acolo”, a mai afirmat el, titrează G4MEDIA.

G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: