Cîțu, despre inadvertențele sesizate în CV-ul său: Deși cursurile programului doctoral au fost completate, nu am mai susținut disertația

Data:

După informațiile apărute în Libertatea, preluate și de G4Media, privind unele inadvertențe în CV-ul premierului Florin Cîțu cu privire la masterul și titlul de doctor pe care susține că le-a obținut la Iowa State University, cabinetul Premierului a transmis unele clarificări.

Mai precis, premierul subliniază că și-a terminat anii de studiu și că a continuat cu școala doctorală, în cadrul Iowa State University. A încheiat programul doctoral, dar nu a susținut niciodată disertația. În schimb, pentru că în timpul doctoratului a devenit eligibil pentru diploma de master, a obținut-o pe aceasta.

Potrivit informațiilor apărute în Libertatea, Cîțu a scris în CV-ul oficial că între 1997-1999 a făcut un masterat la Universitatea de Stat din Iowa și că până în 2002 a studiat la aceeași universitate un doctorat, însă „fără dizertație”. Potrivit răspunsurilor de la universitatea americană, publicate de Libertatea, Cîțu a obținut un Master of Science în Economie pe 11 mai 2002, nu în 1999, iar din răspuns nu figurează că a obținut vreun titlu de doctor, așa cum se sugerează în CV.

Citește articolul integral în G4Media

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ipocrizie în prag de alegeri! Discurs schimbat la 180 de grade al șefului PNL Brăila

Ipocrizie în prag de alegeri! Discurs schimbat la 180...

Sondajul RTV în care opțiunile de vot depășesc 100%. Ironii pe rețelele de socializare | Aktual24

Sondajul RTV, realizat de de Sociopol, institut patronat de...