duminică, 22 mai 2022
AcasăLa ziCîțu, după intalnirea cu activistul de mediu și unul dintre jurnaliștii agresați...

Cîțu, după intalnirea cu activistul de mediu și unul dintre jurnaliștii agresați la Suceava: SUMAL-ul trebuie îmbunătățit

Premierul Florin Cîțu a avut miercuri o întâlnire cu activistul de mediu și unul dintre jurnaliștii agresați în Suceava săptămâna trecută.

„E clar că nu putem lăsa lucrurile așa, nu putem tolera violența în nicio situație. Autoritățile trebuie să își facă treaba și să se asigure că cetățenii români sunt în siguranță, iar cei care greșesc trebuie să plătească!
În urma discuției de astăzi, am stabilit că SUMAL-ul, acel sistem de urmărire a lemnului tăiat, trebuie îmbunătățit astfel încât să asigure eficiență și transparență totală”, a precizat Florin Cîțu, după întâlnire, într-o postare pe Facebook.

Premierul a anunțat că va fi format un grup de lucru la Ministerul Mediului și că reprezentanții ONG-urilor vor lua parte la tot procesul.

Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE