marți, 30 noiembrie 2021
AcasăLa ziPoliticăCîțu, după raportul Departamentului de Stat privind traficul de persoane: După eforturile...

Cîțu, după raportul Departamentului de Stat privind traficul de persoane: După eforturile Guvernului de anul precedent, România se menține pe lista de supraveghere la nivel 2

Premierul Florin Cîțu spune că problema traficului de persoane în România este o prioritate pentru Guvern și că se va asigura că sincopele existente sunt rezolvate în cel mai scurt timp și eficient mod. Reacția premierului României vine după publicarea Raportului Departamentului de Stat al SUA privind traficul de persoane pe anul 2021.

Conform raportului, România nu îndeplinește standardele minime de eliminare a traficului de persoane dar face eforturi semnificative. Totuși, pentru că România a dedicat resurse suficiente pentru un plan care, dacă ar fi implementat, ar constitui un efort semnificativ pentru lupta împotriva traficului de persoane, țara noastră a primit o derogare pentru a nu trece la nivelul 3, printre țările cu cel mai mare trafic de persoane din lume.

Citește articolul integral în G4Media

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE