joi, 9 decembrie 2021
AcasăLa ziPoliticăCîțu: Eu am desființat SIIJ printr-un proiect adoptat în Guvern. Există un...

Cîțu: Eu am desființat SIIJ printr-un proiect adoptat în Guvern. Există un grup de lucru de experți ai coaliției, de acolo trebuie să vină opiniile

Premierul Florin Cîțu a declarat, marți, că el a desființat SIIJ printr-un proiect adoptat în Guvern și că există un grup de lucru de experți ai coaliției, de unde trebuie să vină opiniile, iar săptămâna viitoare va fi găsită în coaliție cea mai bună soluție.

„Eu am desființat SIIJ printr-un proiect adoptat în Guvern. Acum este rolul Parlamentului, sub îndrumarea Ministerului Justiției, să vină cu cea mai bună soluție, dacă există o soluție mai bună decât ceea ce am făcut noi în ședința de Guvern și aștept soluțiile Parlamentului împreună cu Ministerul Justiției”, a declarat premierul.

„În ceea ce mă privește și în ceea ce privește Guvernul, noi am venit cu o soluție prin care am desființat Secția Specială. UDMR și USR au pun punct diferit… Noi cred că putem să găsim un element comun aici. De aceea am cerut ca ședința de ieri (a coaliției, n.red.) să fie suspendată, să o amânăm și să revenim după ce se întâlnesc experții”, a adăugat Cîțu.

Citește articolul complet în G4Media

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE