Cîțu: M-am uitat în ultima perioadă la aceste declaraţii şi cred că domnul Orban a ales un mod foarte urât să iasă din politică

Data:

Premierul Florin Cîţu susține că preşedintele PNL, Ludovic Orban a ales „un mod foarte urât să iasă din politică” prin prisma declarațiilor făcute de liderul liberalilor la adresa sa.

„Poate mă mai întrebaţi despre declaraţiile lui Ludovic Orban din ultima perioadă şi nu aş vrea să comentez. Spun doar un singur lucru: m-am uitat în ultima perioadă la aceste declaraţii şi cred că domnul Orban a ales un mod foarte urât să iasă din politică”, a declarat Florin Cîţu, la postul TVR 1.

Potrivit acestuia, are susținerea a 36 de filiale PNL, reuşind joi să îl convingă pe preşedintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă, să vină în echipa sa.

„Sunt un om care construieşte. Am plecat la drum cu câţiva oameni în jurul meu. Am astăzi chiar 35 de filiale, chiar 36, încă una a venit în seara aceasta, filiala Arad, l-am convins pe domnul Falcă. Am stat de vorbă cu fiecare în parte şi le-am explicat viziunea mea şi oamenii au venit alături de mine”, a adăugat Florin Cîțu.

De asemenea, acesta a mai spus că a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis despre episodul condamnării sale în Statele Unite, iar şeful statului nu i-a reproşat faptul că nu i-a comunicat nimic despre acest eveniment.

„Nu. Am discutat despre eveniment şi atât. Nu a fost niciun reproş. Preşedintele Klaus Iohannis a fost mai mult o inspiraţie pentru mine. Nu. Încurajat, bineînţeles, pentru că am o relaţie, şi s-a văzut, o relaţie bună cu domnul preşedinte, dar este mai mult o inspiraţie, pentru modul în care a ales să facă politică în România. După ani de zile, în care am avut acel tip de politician vechi şi preşedinte, a venit şi a schimbat şi imaginea Preşedinţiei, dar şi modul în care se face politică în România, de aceea am spus că este o inspiraţie pentru mine”, a conchis Florin Cîțu.

spot_imgspot_img
Freedom House
Freedom House
PressHUB, cea mai răspândită rețea de presă din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Medici stomatologi de elită folosesc materiale sanitare cumpărate „la negru”, din surse neclare

Medici stomatologi de elită folosesc materiale sanitare cumpărate „la...

Cătălin Cîrstoiu despre retragerea candidaturii: „Un medic nu abandonează niciodată”

Cătălin Cîrstoiu despre retragerea candidaturii pentru Primăria Bucureștiului: „Nu...

Cum afectează decizia PSD-PNL candidaturile lui Nicușor Dan și al lui Piedone

Cum afectează decizia PSD-PNL de a-l retrage pe Cîrstoiu...

Urmează o retragere a lui Piedone în favoarea Gabrielei Firea? | Aktual24

Urmează o retragere a lui Piedone în favoarea Gabrielei...