luni, 24 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitateCîțu: M-am uitat în ultima perioadă la aceste declaraţii şi cred că...

Cîțu: M-am uitat în ultima perioadă la aceste declaraţii şi cred că domnul Orban a ales un mod foarte urât să iasă din politică

Premierul Florin Cîţu susține că preşedintele PNL, Ludovic Orban a ales „un mod foarte urât să iasă din politică” prin prisma declarațiilor făcute de liderul liberalilor la adresa sa.

„Poate mă mai întrebaţi despre declaraţiile lui Ludovic Orban din ultima perioadă şi nu aş vrea să comentez. Spun doar un singur lucru: m-am uitat în ultima perioadă la aceste declaraţii şi cred că domnul Orban a ales un mod foarte urât să iasă din politică”, a declarat Florin Cîţu, la postul TVR 1.

Potrivit acestuia, are susținerea a 36 de filiale PNL, reuşind joi să îl convingă pe preşedintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă, să vină în echipa sa.

„Sunt un om care construieşte. Am plecat la drum cu câţiva oameni în jurul meu. Am astăzi chiar 35 de filiale, chiar 36, încă una a venit în seara aceasta, filiala Arad, l-am convins pe domnul Falcă. Am stat de vorbă cu fiecare în parte şi le-am explicat viziunea mea şi oamenii au venit alături de mine”, a adăugat Florin Cîțu.

De asemenea, acesta a mai spus că a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis despre episodul condamnării sale în Statele Unite, iar şeful statului nu i-a reproşat faptul că nu i-a comunicat nimic despre acest eveniment.

„Nu. Am discutat despre eveniment şi atât. Nu a fost niciun reproş. Preşedintele Klaus Iohannis a fost mai mult o inspiraţie pentru mine. Nu. Încurajat, bineînţeles, pentru că am o relaţie, şi s-a văzut, o relaţie bună cu domnul preşedinte, dar este mai mult o inspiraţie, pentru modul în care a ales să facă politică în România. După ani de zile, în care am avut acel tip de politician vechi şi preşedinte, a venit şi a schimbat şi imaginea Preşedinţiei, dar şi modul în care se face politică în România, de aceea am spus că este o inspiraţie pentru mine”, a conchis Florin Cîțu.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE