sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăLa ziPoliticăCîțu nu se teme de moțiune. ”Parlamentarii coaliţiei de guvernare nu vor...

Cîțu nu se teme de moțiune. ”Parlamentarii coaliţiei de guvernare nu vor vota”

Premierul Florin Cîţu a declarat, luni seara, că parlamentarii coaliţiei de guvernare nu vor vota moţiunea de cenzură depusă de PSD, dar vor participa la şedinţa de plen a Parlamentului pentru divertisment.

„Vorbesc foarte des cu liderul partidului (n.r. președintele PNL). În acelaşi timp, decizia este una clară. Au anunţat-o de săptămâna trecută. Parlamentarii coaliţiei de guvernare nu vor vota mâine la moţiune. Dacă vor, să participe pentru divertisment, dar nu vor vota mâine”, a subliniat premierul.

În schimb, președintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat că este nevoie de 20 de voturi din zona Coaliției ca moțiunea să treacă.

”PSD este în integralitate, nu este nicio absență. Era un singur parlamentar care are o boală incurabilă și era sub tratament, dar vine la această moțiune. Am înțeles că tot grupul AUR este prezent. Parlamentarii neafiliați au anunțat. Presupun că vor fi voturi și de la minorități. Ar trebui 20 de voturi să vină din arcul guvernamental ca moțiunea să treacă. În jur de 20, mai exact 18”, a subliniat Marcel Ciolacu, luni, la TVR1.

Potrivit acestuia, nu a negociat cu Ludovic Orban.

„Dar eu, dacă aș fi în locul lui Ludovic Orban, aș face un act de patriotism și aș îndemna colegii să voteze această moțiune să scăpăm de acest guvern (…) Ludovic Orban este ultimul brontozaur al politicii românești..Este deja de 30 de ani la acest nivel”, a adăugat liderul PSD.

Parlamentul dezbate şi votează marți moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu depusă de PSD şi intitulată „România eşuată. Recordul fantastic al Guvernului Cîţu”.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE