duminică, 19 septembrie 2021
AcasăLa ziCîțu: ”Trebuie să vrem cel puţin 8 ani de zile la guvernare!”

Cîțu: ”Trebuie să vrem cel puţin 8 ani de zile la guvernare!”

Premierul Florin Cîţu susține că, în ultimii ani, PNL a avut experienţe bune, dar şi altele mai puţin bune din care liberalii trebuie să înveţe întrucât progresul înseamnă “să te dai la o parte, să faci un pas în lateral”.

“Lupta noastră nu este cu PNL, nu este cu colegii noştri din PNL, este cu adversarii noştri politici, PSD-ul. Au mai apărut şi alţii, dar PSD sunt inamicii noştri numărul unu. De aceea e important să ştim că, după 25 septembrie, suntem cu toţii o echipă. Dar, da, este important să ştim că după 25 septembrie PNL intră într-o nouă etapă. Trebuie să avem curajul să ne uităm la experienţele pe care le-am avut în aceşti ani de zile. Am avut şi experienţe bune, am avut şi victorii, am avut şi experienţe mai puţin bune din care trebuie să învăţăm. Cine nu are curajul să se uite la aceste experienţe, să înveţe din ele nu poate să meargă mai departe. Asta înseamnă progresul. Progres înseamnă să vezi unde ai greşit, câteodată să te dai la o parte, să faci un pas în lateral, să mergi mai departe pentru că progres înseamnă să te uiţi în viitor”, a subliniat premierul.

Potrivit acestuia, ţinta PNL este ca, după 25 septembrie, să fie cel mai mare partid din România, să câştige toate tururile de alegeri din 2024 şi să stea cel puţin 8 ani la guvernare.

“Şi asta vreau de la PNL după 25 septembrie. Vreau să devenim cel mai mare partid politic din România, să câştigăm toate tururile de alegeri din 2024, (…) locale, parlamentare, prezidenţiale şi europarlamentare. Deci tot. Dar nu asta trebuie să fie ţinta, trebuie să vrem mai mult. Trebuie să vrem cel puţin 8 ani de zile la guvernare!”, a adăugat Florin Cîțu.

În privința remanierii miniștrilor, acesta a spus că este atributul său și totodată va continua să facă analiza ministerelor.

”Eu fac analiza şi în momentul în care am o analiză voi anunţa membrii coaliţiei şi pe urmă mergem mai departe”, a conchis Florin Cîțu.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE