City-managerul bătăuş al Municipiului Iași, chemat la raport în CL: ce face şi câţi bani ridică din bugetul Iaşului?

Data:

Mai mulţi consilieri locali îi cer lui Mihai Chirica, pe cale oficială, date despre salariul şi activitatea lui Petru Movilă în funcţia de city-manager al Municipiului Iaşi, în care a fost desemnat de primar. Asta pentru că niciuna din cele de mai sus nu au fost puse la dispoziţie, cum ar fi fost normal, acesta fiind plătit din banii ieşenilor.

Se strânge laţul în jurul city-managerului Iaşului, fostul şef al filialei PMP Iaşi, Petru Movilă.
Se strânge laţul în jurul city-managerului Iaşului, fostul şef al filialei PMP Iaşi, Petru Movilă.

Cât câștigă city-managerul Municipiului Iași

Informaţii neconfirmate oficial spun că acesta ridică lunar circa 10.000 lei, în condiţiile în care nu face mai nimic pentru oraş, fiind zi de zi de găsit la sediul partidului. Sediu în care recent şi-a bătut un coleg.

Continuarea, în Ziarului de Iași!

Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: