Ciucă: Vom asigura accesul la finanțare a întreprinderilor din agricultură. Program de 350 de milioane de lei

Data:

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat, miercuri, înaintea ședinței de Guvern, că executivul va asigura accesul la finanțare a întreprinderilor din agricultură.

„Dorim să încurajăm afacerile în zona rurală prin memorandumul aprobat azi. Programul Rural Invest va beneficia de un buget de 350 de milioane, pentru a susține agricultura și industria alimentară românească pentru a fi mai competitive ținând cont de tot ceea ce înseamna posibilele evoluții în asigurarea produselor agricole”, a mai declarat Ciucă.

Tot miercuri, Guvernul ar urma să aprobe documentul strategic pentru incluziunea socială și combaterea sărăciei pentru 2022 și 2027. ”Ne propunem să reducem riscul cu 7 la sută”, a mai spus premierul.

Nicolae Ciucă a mai anunțat că Guvernul va lansa noi sesiuni de finanțare sisteme fotovoltaice,  transportul electric public, infrastructura verde și gesionarea deșeurilor.

G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

VIDEO Ce a lăsat în urmă avalanșa de la cabana Capra. Mașinile turiștilor au fost luate pe sus. 60 de persoane au rămas izolate

În cursul nopții trecute, pe DN7C, km. 106-107, în zona unei cabane, a avut loc o avalanșă de zăpadă. Aproximativ 60 de persoane au rămas izolate la cabană. Mai multe mașini au fost avariate.

Comisia Europeană: Ucraina poate conta pe contribuția Europei la reconstrucția unei țări mai reziliente

A trecut aproape un an de când Rusia și-a lansat invazia brutală. Un an de luptă pentru libertate, dar și un an al curajului legendar de care a dat dovadă poporul ucrain

Muzeul Național al Țăranului Român împlinește 33 de ani de la re-fondarea sa în 1990

Astăzi, 5 februarie, Muzeul Țăranului împlinește 33 de ani...

VIDEO Noi proteste la Tel Aviv. Mii de oameni au manifestat împotriva lui Netanyahu

Mii de persoane au manifestat, sâmbătă, în centrul oraşului Tel Aviv, pentru a cincea săptămână consecutiv, contra reformelor judiciare controversate pe care le are în vedere guvernul prim-ministrului israelian Benjamin Netanyahu, potrivit AFP.