luni, 6 decembrie 2021
AcasăLa ziActualitateCluj-Napoca, cel mai sigur oraș din România. La nivel mondial ocupă locul...

Cluj-Napoca, cel mai sigur oraș din România. La nivel mondial ocupă locul 14

Cluj-Napoca este cel mai sigur oraș din România, conform unui top internațional. Acesta ocupă locul 14 la nivel mondial.

Potrivit datelor Numbeo, o platformă care colectează informații despre orașele lumii, Cluj-Napoca este cel mai sigur oraș din țară. În lume, municipiul este situat pe locul 14. Clasamentul a fost făcut luând în calcul două criterii importante: calitatea vieții și rata criminalității din cele mai importante orașe.

Rata de siguranță din Cluj-Napoca este în prezent 79,21, depășind Praga, Valencia sau Luxemburg, scrie stirileprotv.ro. Investiții enorme în instrastructură și sisteme de supraveghere video au contribuit la ridicarea ratei de siguranță. 

Citește articolul integral în Monitorul de Cluj

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE