Cluj-Napoca, cel mai sigur oraș din România. La nivel mondial ocupă locul 14

Data:

Cluj-Napoca este cel mai sigur oraș din România, conform unui top internațional. Acesta ocupă locul 14 la nivel mondial.

Potrivit datelor Numbeo, o platformă care colectează informații despre orașele lumii, Cluj-Napoca este cel mai sigur oraș din țară. În lume, municipiul este situat pe locul 14. Clasamentul a fost făcut luând în calcul două criterii importante: calitatea vieții și rata criminalității din cele mai importante orașe.

Rata de siguranță din Cluj-Napoca este în prezent 79,21, depășind Praga, Valencia sau Luxemburg, scrie stirileprotv.ro. Investiții enorme în instrastructură și sisteme de supraveghere video au contribuit la ridicarea ratei de siguranță. 

Citește articolul integral în Monitorul de Cluj

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Proces amânat în cazul Vlad Pascu. Judecătoarea a formulat cerere de abţinere

Proces amânat în cazul Vlad Pascu. Judecătoarea dosarului a...

Începe Hackathonul bunei guvernări. Ce au făcut primarii cu banii noștri

Începe Hackathonul bunei guvernări, un eveniment complex în care,...