Cluj-Napoca va colabora cu orașul înfrățit Köln în atragerea de fonduri europene

Data:

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, dorește extinderea relației de colaborare cu orașul înfrățit Köln atât în domeniul atragerii de fonduri europene cât și în domeniile economic, cultural, artistic și universitar.

În cadrul unei vizite oficiale în orașul german Köln, oraș înfrățit cu municipiul Cluj-Napoca de 46 de ani, primarul Emil Boc a participat la o serie de evenimente menite să îmbunătățească relațiile de colaborare dintre Cluj-Napoca și orașul german în domeniul economic, dar și cultural, artistic și universitar.

„În aceste zile, sunt prezent în orașul înfrățit Köln la o serie de evenimente menite să îmbunătățească relațiile de colaborare dintre Cluj-Napoca și orașul german în domeniul economic, dar și cultural, artistic și universitar. Ambele orașe fac parte din inițiativa Global StartupCity, iar discuțiile s-au axat pe tema proiectelor Horizon și a altor viitoare proiecte comune în materie de inovare”, a transmis primarul Emil Boc.

Citește articolul integral pe Monitorulcj.ro.

Citește și: Zelenski, prima ieșire în afara Kievului de la începutul războiului. Președintele Ucrainei le-a dăruit soldaților de pe front premii de stat și cadouri

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Inspector șef adjunct al ITM Bihor, trimis în judecată pentru luare de mită | Crișana

Inspector șef adjunct al ITM Bihor, trimis în judecată...

Flagelul care afectează milioane de vieți | The Epoch Times-Romania

Flagelul care afectează milioane de vieți a fost discutat...

Expoziția-muzeu Triaj: educație prin cultură | Puterea a cincea

Expoziția-muzeu Triaj: educație prin cultură, reprezintă o versiune reinterpretată a...

Un primar fără casă locuiește în vila soacrei sale bogate | Gazeta de Dimineață

Un primar fără casă locuiește în vila soacrei sale...