vineri, 3 decembrie 2021
AcasăLa ziActualitateClujenii anunță, duminică, un protest împotriva alianței PNL-PSD: ”Iohannis, Cîțu și PNL...

Clujenii anunță, duminică, un protest împotriva alianței PNL-PSD: ”Iohannis, Cîțu și PNL ne-au trădat democrația. Au trecut linia roșie”

Clujenii anunță, duminică, un protest împotriva alianței PNL-PSD, motivând că ”Iohannis, Cîțu și PNL ne-au trădat democrația. Au trecut linia roșie”, anunță Actual de Cluj.

Organizația Umbrela Anti Corupție Cluj anunță un protest, de la ora 18:10, la Monumentul Memorandiștilor. Organizatorii îi îndeamnă pe participanți să respecte toate normele sanitare în vigoare. Doar aproximativ 40 de persoane își manifestaseră până sâmbătă disponibilitatea de a ieși în stradă.

  • „Sunt oameni pentru care noțiunea de conștiința națională și omenie nu există și nu a existat. Președintele, Florin Cîțu și PNL-ul ne-au trădat democrația. Nu au încălcat o promisiune electorală oarecare, ci au trecut linia roșie. Garanția fundamentală în baza căreia au primit votul a milioane de cetățeni: ,,Niciodată, sub nici o formă, nu vor negocia și nu se vor alia cu PSD”, garanție pe care au întărit-o prin sute de declarații publice de la OUG 13 încoace”.

Sursa – G4MEDIA.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE