Clujenii au colectat peste 2,5 milioane de deșeuri reciclabile în opt luni, pentru călătoriile gratuite cu transportul public

Data:

Programul-pilot destinat colectării selective a ambalajelor, în schimbul cărora clujenii obțin călătorii gratuite cu transportul public, pare a fi de un real succes în Cluj. În opt luni, clujenii au colectat selectiv 2.575.507 de ambalaje.

În vara anului trecut, administrația locală a demarat un proiect-pilot destinat colectării selective și reciclării. Un container pentru colectarea deșeurilor provenite din ambalaje de băuturi – sticlă, plastic, aluminiu/metal, a fost amplasat în cartierul Zorilor. Ulterior a fost deschis un alt punct de reciclare de acest tip la Piața agroalimentară Flora din cartierul Mănăștur.

Acum, autoritățile intenționează să extindă programul care se bucură de un real succes în rândul cetățenilor.

Clujenii care au colectat selectiv ambalajele, în primele opt luni de desfășurare a programului, au beneficiat de 260.000 de călătorii gratuite cu transportul în comun.

Continuarea în Monitorulcj.ro

Citește și: Procesul lui Trump. Care sunt cele mai grave acuzații aduse fostului președinte

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Emil Boc / Facebook)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Țara Lăpușului și Țara Beiușului, tradiții și obiceiuri transpuse în cuvinte | Crișana

Țara Lăpușului și Țara Beiușului, tradiții și obiceiuri transpuse...