Clujenii reclamă că nu pot intra la baza sportivă „La Terenuri” din Mănăștur

Data:

„Am citit în presă că Baza Sportivă «La Terenuri» este deschisă, a fost inaugurată de Emil Boc, primarul a postat pe social media, etc. Cardurile Calendis permit programări la tenis, ping pong, fotbal la baza aceasta. Se menționează că pot veni și cu cardul ClujBike emis de Primăria Cluj, așă că am făcut o programare azi, sâmbătă. Și… totul e închis cu lacătul. Nu este nimeni, nu este program, nu este număr de telefon, nu sunt marcaje de informare, nimic. Am aflat din presă că lipsește avizul ISU, probabil de aceea nu sunt deschise clădirile”, a transmis o cititoare monitorulcj.ro.

Baza Sportivă „La Terenuri” a fost finalizată în data de 1 iulie 2022. Potrivit edilului, vineri, 15 iulie, s-a încheiat procesul verbal de recepție.

„Astăzi (15 iulie-n.red.) s-a încheiat teoretic procesul verbal de recepție, cu unele modificări și mici reparații care trebuie făcute la câțiva copaci care sunt uscați și o porțiune mică de gazon, dar în ansamblu Baza Sportivă La Terenuri este optimă și luni va fi depus dosarul la Inspectoratul pentru Situații de Urgență pentru a se obține ultimul aviz pentru funcționarea în integralitate”, a declarat Emil Boc.

Citește articolul integral pe Monitorulcj.ro

Citește și: Turism în ariile protejate, planul Consiliului Județean Bihor

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorulcj.ro)

Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related