duminică, 29 mai 2022
AcasăLa ziActualitateCNA. Un nou post religios a primit licenţa naţională. E finanţat de...

CNA. Un nou post religios a primit licenţa naţională. E finanţat de biserica romano-catolică din Bucureşti

Un nou post TV religios va emite la nivel naţional, după ce miercuri a primit licenţa audiovizuală în şedinţa Consiliului Naţional al Audiovizualului. Noul post se numeşte Angelus TV şi este finanţat de biserica romano-catolică din Bucureşti. Iniţial, acest proiect a început în online din luna mai. Membrii CNA au votat în unanimitate acordarea licenţei audiovizuale.

Postul Angelus TV este unul tematic-religios şi nu oferă doar programele religioase, ci şi de cultură, istorie, psihologie, tursim sau lectură. Se adresează atât publicului romano-catolic din România, cât şi cel din diaspora. Angelus TV se va transmite SD, cât şi HD.

Din acţionariatul postului fac parte Denis Florent Media (33%), Părintele Francisc Ungureanu (34%) şi Adriana Recăşan (33%). Părintele Ungureanu este directorul postului, iar Adriana Recăşan producătorul general.

Conform documentelor depuse la CNA, investiţia iniţială în acest proiect este de 60.000 de euro şi este asigurată de Arhiepiscopia Romano-Catolică din Bucureşti.

Articolul integral în Pagina de media

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE