Dragnea i-a dat lui Salam ceasul de la mână, la nunta fiului său, susține Codrin Ștefănescu

Data:

Codrin Șteănescu, politician apropiat lui Liviu Dragnea, dezvăluie, într-o postare de pe Facebook, că fostul șef al PSD i-ar fi dat manelistului Florin Salam ceasul de la mână, „fiind prins de o melodie” pe care acesta le-a dedicat-o la nunta fiului acestuia.

„Eu îmi doresc să fie sănătos și să cânte încă un secol. E un artist super talentat și un om bun la suflet. Mi-a cântat cu patimă, din inimă, la multe petreceri și multe chefuri. M-a bucurat cu vocea, timbrul și ritmul lui absolut unic. Inconfundabil. Talent nativ.

Citește și: Atacul asupra Salman Rushdie: suspectul Hadi Matar, acuzat de tentativă de omor

Am să vă spun o întâmplare, ca să înțelegeți ce înseamnă bunul simț pentru un artist valoros: la nunta fiului lui Liviu Dragnea, ne-a cântat până dimineață, deși nu era obligat prin contract. Liviu, prins de o melodie pe care ne-o dedicase nouă in mod explicit, de pasiunea cu care o interpreta, de versurile cu mesaj pentru noi, i-a oferit in dar ceasul său de la mână.

Florin Salam s-a fâstâcit, m-a întrebat din ochi ce să facă, i-am dat de înțeles să accepte darul. Dar Florin a insistat să-l înapoieze. I-a spus lui Liviu că gestul său l-a onorat, dar nu poate să accepte. Că reacția noastră, emoția noastră pentru modul in care a interpretat piesa, e mai mult decât un cadou pentru el.

Citește și: Salman Rushdie. Poveștile sunt întotdeauna nemuritoare

Liviu Dragnea l-a luat de după umăr și i-a spus: Florin, ți l-am dat din suflet, sunt impresionat, poartă ceasul meu! Să-ți aducă aminte că intr-o noapte importantă pentru mine, talentul tău, vocea ta, m-au emoționat sincer. Era noaptea in care eu si Liviu ne-am împăcat. Împreună, urma să ținem față puciului din partid organizat de securici. Și urma să-i învingem. Fă-te bine repede, Florin! Și nu pune la inimă răutățile celor din jur!”, a scris Codrin Ștefănescu.

Povestirea a fost făcută în contextul în care site-ul Pro TV a anunțat că manelistul Florin Salam a decedat în urma consumului de droguri, acesta fiind internat în spital cu Covid 19. La scurt timp, rețelele de socializare și alte site-uri de știri au preluat informația, manelistul fiind nevoit să dea dezmințire de pe patul de spital și amenințând că va chema în judecată Pro TV.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cum și cât puteți beneficia de servicii gratuite de îngrijire la domiciliu

Dacă sunteți asigurați și aveți probleme de sănătate care...

Jurnalista Emilia Șercan: Demisia lui Sorin Cîmpeanu ar trebui urmată de retragerea prevederilor controversate din Legile Educației

Jurnalista Emilia Șercan afirmă în interviul pentru Europa Liberă că acest moment al demisiei lui Sorin Cîmpeanu ar trebui folosit de clasa politică și de președintele Klaus Iohannis, creatorul proiectului „România Educată”, drept unul de reașezare a criteriilor de integritate și competență într-o funcție publică.

CLASIC_#LaServaPadronaRocks

Nu știu dacă e prima operă pusă în scenă...