Colonel ucrainean despre cei care-i ajută pe ruși: „Cea mai «convenabilă» cale este de a se preda benevol”

Data:

Un colonel din armata Ucrainei, fost purtător de cuvânt al Statului Major General, a explicat pentru HotNews.ro ce se întâmplă în acest moment pe front, de ce contraofensiva din Herson nu are rezultate importante și care sunt semnificațiile unor evenimente ce au avut loc recent în regiunile ocupate.

Războiul se va încheia în aprilie, anul viitor, este de părere colonelul Vladislav Seleznyov, fost purtător de cuvânt al Statului Major General al armatei Ucrainei între anii 2014 și 2017.

Militarul a explicat ce se întâmplă în acest moment pe front, care sunt cele trei motive pentru care contraofensiva din Herson nu are deocamdată rezultate semnificative și de ce următoarele trei luni sunt cele mai importante din acest război.

De asemenea, colonelul Vladislav Seleznyov a mai explicat pentru publicul din România și faptul că partizanii ucraineni din teritoriile ocupate „acționează foarte dur împotriva subiecților cheie care iau decizii”: „Cea mai „convenabilă” cale pentru exponenții ocupanților ruși este de a se preda benevol. În caz contrar, aceștia vor fi uciși”, a declarat militarul ucrainean.

Citește interviul integral pe HotNews.ro

Citește și: VIDEO Prima zăpadă din această toamnă pe Transfăgărăşan şi la Bâlea Lac

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(FOTO: Colonelul ucrainean Vladislav Seleznyov. Sursa foto: Arhiva personală)

spot_imgspot_img
1 COMENTARIU
  1. Deja observam cum totul a fost pregatit cu minuţiozitate din timp .Oferirea anticipativa a Crimeei . Informatiile false ce au oferit Rusiei credinta ca vor ocupa Ucraina fara lupta . Loviturile, punctuale, ce au eliminat factorii de decizie si militarii de forta ai rusilor .Propaganda ce a transformat Rusia in „Paria” .Loviturile punctuale ce au distrus capacitati militare ruse de forta si asta doar spre avertizare acolo unde importante forte navale se retrag . Frica acumulata de soldatii rusi total nepregatiti invaziei .Echipamentele necorespunzatoare si coruptia ce a cuprins intrega structura militara si energetica de stat. Pierderea credibilitatii atasata armatei Rusiei ce a dus la dorinta de libertate a tarilor foste parte a URSS. Detasarea, fostilor prieteni ,de conducerea la virf a Rusiei .Unitatea de nezdruncinat a Occidentului si a aliatilor lui.Sanctiunile ce acum isi fac efectul .Rapida inlocuire a resurselor Rusiei si aparitia unor noi furnizori .Aparitia posibilitatii ce duce la rapida inarmare a Germaniei si Japoniei .Planul de federalizare al UE .Finlanda si Suedia devin tari membre NATO.Rep. Moldova si Ucraina intra in siajul UE .SUA si Norvegia devin mari exportatori de gaze si petrol in UE .Azerbaidjanul si Arabia Saudita devin si ele mari exportatori de resurse energetice catre UE acolo unde li se alatura si Ucraina . Milioane de cetateni ucrainieni muncesc acum in Occident . Cind te gindesti ca toate acestea nu erau posibile daca Rusia nu intervenea militar .Stapinul „ inelelor”este desigur inegalabilul J.R.Biden ajutat de nimeni altul decit de Zelenski „ cel istet ca o poveste ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ipocrizie în prag de alegeri! Discurs schimbat la 180 de grade al șefului PNL Brăila

Ipocrizie în prag de alegeri! Discurs schimbat la 180...

Sondajul RTV în care opțiunile de vot depășesc 100%. Ironii pe rețelele de socializare | Aktual24

Sondajul RTV, realizat de de Sociopol, institut patronat de...