Comandantul Marinei Militare SUA, în vizită la Constanța

Data:

Michael Gilday, comandantul Marinei Militare SUA, a desfășurat, în perioada 19-20 ianuarie, o vizită oficială în România, ca răspuns la invitația transmisă de șeful Statului Major al Forțelor Navale, viceamiral Mihai Panait.

Oficialul american s-a întâlnit joi, 19 ianuarie, cu ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr și cu general-locotenent Gheorghiță Vlad, cu care a purtat dialoguri pe teme precum colaborarea dintre forțele navale americane și cele române, activitățile comune de instruire sau situația actuală de securitate din regiunea Mării Negre și flancul estic al NATO.

Citește și: Mitulețu-Buică rămâne șef după ce și-a dat demisia din fruntea AEP? Instituția a împărțit zeci de milioane de lei la partide

Delegațiile Forțelor Navale Române și Marinei Militare Americane au continuat vizita oficială vineri, 20 ianuarie, în portul militar Constanța, unde au urcat la bordul fregatei „Regele Ferdinand”, pentru prezentarea misiunilor navei și pentru discuții în domeniul modernizării fregatelor de tip 22.

Citește articolul integral pe Info-sud-est.ro


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Statul Major al Forțelor Navale)

spot_imgspot_img
Info Sud-Est
Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related