luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăLa ziPoliticăComisia Europeană anunță sancțiuni: românii nu au drept la avocat și plătesc...

Comisia Europeană anunță sancțiuni: românii nu au drept la avocat și plătesc daunele băncilor

România şi alte cinci state membre UE sunt vizate de o nouă procedură de infringement deschisă formal de Comisia Europeană. Comisia Europeană a decis și să adreseze avize motivate României pentru netranspunerea în legislaţie a normelor referitoare la daunele mari ale băncilor.

România şi alte state membre UE sunt vizate de o nouă procedură de infringement deschisă formal de Comisia Europeană pentru netranspunerea integrală a Directivei privind dreptul de a avea acces la un avocat, pentru că nu au permis accesul la ghişeul unic al Uniunii anumitor categorii de întreprinderi care, în mod normal, sunt eligibile în temeiul Directivei TVA, şi pentru nealinierea mai multor dispoziţii naţionale la Directiva privind asigurarea respectării aplicării directivei privind detaşarea lucrătorilor.

Citește articolul complet în Newsweek România

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE