marți, 24 mai 2022
AcasăRecomandateComisia Europeană propune un set de instrumente care să îi ajute pe...

Comisia Europeană propune un set de instrumente care să îi ajute pe elevi să separe ceea ce este real de ceea ce este fals în online

Pandemia a demonstrat cât de rapid se răspândesc online informațiile false. Din acest motiv, Comisia Europeană pune la dispoziția profesorilor din învățământul secundar un set de instrumente cu care să îi ajute pe elevi să separe ceea ce este real de ceea ce este fals atunci când navighează online.

„Setul de instrumente cuprinde: un ghid pentru profesori despre cum poate fi identificată și combătută dezinformarea, o prezentare în format editabil cu exemple și exerciții ce poate fi folosită în timpul orelor de clasă”, precizează Comisia Europeană în România.

Materialele pot fi descărcate online gratuit, în limba română, de aici:https://europa.eu/!dfQp7D

Diaporamă de prezentarePPTX

Diaporamă de prezentarePDF

BroşurăPDF

Ilustrație: Costel Pătrășcan

Citește și: Răspunsul în anticorpi neutralizanți față de Omicron este mult mai puternic la persoanele care au trecut prin boală și s-au și vaccinat sau la cele ce au primit o doză suplimentară de vaccin (presshub.ro)

Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE