luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăRecomandateComisia Europeană: USB-C va deveni portul standard pentru toate telefoanele inteligente, tabletele,...

Comisia Europeană: USB-C va deveni portul standard pentru toate telefoanele inteligente, tabletele, camerele, căștile, difuzoarele portabile și consolele video portabile

Comisia Europeană propune folosirea unui singur tip de încărcător pentru toate dispozitivele electronice. Portul de încărcare și tehnologia încărcare rapidă vor fi armonizate.

Comisia propune și separarea vânzării încărcătoarelor de vânzarea de dispozitive electronice, în ideea îmbunătățirii confortului consumatorilor și reducerii amprentei de mediu asociate producției și eliminării încărcătoarelor, sprijinind astfel tranziția verde și cea digitală.

„Propunem un încărcător comun pentru dispozitivele electronice! USB-C va deveni portul standard pentru toate telefoanele inteligente, tabletele, camerele, căștile, difuzoarele portabile și consolele video portabile.

În plus, propunem:

  • separarea vânzării încărcătoarelor de vânzarea de dispozitive electronice
  • tehnologie de încărcare rapidă armonizată
  • informații mai pertinente pentru consumatori: Acest lucru va îmbunătăți confortul consumatorilor și va reduce amprenta de mediu asociată producției și eliminării încărcătoarelor”, anunță pagina de Facebook a Comisiei Europeană în România.
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE