Comunicarea în pandemie

Data:

YouTube video

2020 va rămâne în amintirea noastră, a tuturor, ca fiind cel mai greu încercat an din ultimii o sută. O boală care să cuprindă o lume întreagă nu s-a mai văzut de la „Gripa Spaniolă”, care a apărut în timpul Primului Război Mondial. Rata mortalității pandemiei din 1918-1919 nu este cunoscută cu precizie, dar se estimează că până la 50% din populația de pe Terra din acel moment a suferit de această boală. Acest episod a marcat lumea întreagă la fel cum o face azi și virusul SARS COV2. Și deși avem infinit mai multe cunoștințe medicale, natura pare să ne provoace în secolul acesta din ce în ce mai mult.                                   

S-a vorbit încă de la începutul pandemiei de efectele colaterale ale ei, dar situația a fost prea încordată ca să se mai țină seama de anumite sensibilități. Astfel că, anul 2020 a adunat pe lângă îmbolnăvirea de Covid, frustrare, frică, depresii și chiar psihoze. Un material despre COMUNICAREA ÎN PANDEMIE.


Acest articol a fost publicat pe PressHUB în cadrul proiectului
“COVID-19 FactsNotFake -The Emergency Newsroom. Infodemic Lie Detector”, un proiect Freedom House Romania, în parteneriat cu Trinitas TV, Radio Trinitas, Ziarul Lumina și Agenția de Știri Basilica, finanțat de Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a Ambasadei Marii Britanii. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

spot_imgspot_img
Cristina Teleanu
Cristina Teleanu
Cristina Teleanu este din Bacău și practică meseria de jurnalist din 1998. A lucrat la Radio Alfa Bacău, apoi la Tv Bacău ca editor și prezentator de știri. În 2006 a venit în București și a intrat ca reporter de știri în echipa Realitatea TV unde a rămas un an de zile. Din 2007 a făcut trecerea către presa bisericească și a fost unul dintre primii angajați - Radio Trinitas București unde a ocupat un post de editor și prezentator de știri. În 2015 a intrat în echipa de știri a Trinitas TV, iar astăzi este realizatorul și producătorul unei emisiuni a acestui post tv, care se numește „Școala din Familie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cărțile care dărâmă blocul. Cum s-a transformat în știre virală gluma unui scriitor

Cărțile care dărâmă blocul și locatarii care au reclamat,...

Înfometarea nu te apără de boli. O minciună periculoasă

Înfometarea nu te apără de boli. O minciună periculoasă...

Bulgaria nu primește în secret refugiați sirieni și afgani pentru a fi acceptată în Schengen

Bulgaria nu primește în secret refugiați sirieni și afgani...

Un site anonim este cel mai important pion al dezinformării rusești în Ungaria

Un site anonim este cel mai important pion al...