Concurs european de selfie cu premii consistente pentru tineri

Data:

Un proiect euroregional incluzând cinci țări – Ungaria, Croația, Cehia, Slovacia și România -, coordonat de European House Budapesta sub genericul Meet the citizen 2.0, îi informează pe tineri despre realizările cu fonduri europene din țările lor.

Cel mai atrăgător punct este concursul de selfie, imagini luate de la locul unor realizări cu bani europeni. Data limită a aplicării imaginilor este vineri, 15 octombrie 2021. Iată cum sună invitația:


Ce ai de făcut dacă vrei să participi?

Pasul 1: Descarcă aplicația eu4myregion de pe site-ul nostru www.eu4myregion.eu

Pasul 2: Selectează cel puțin o locație sau un proiect finanțat din fonduri europene

Pasul 3: Fă-ți un cel puțin un selfie la această locație, dar nu uita să incluzi textul „This project is co-funded by the European Union” când trimiți poza

Pasul 4: Încarcă fotografia pe platforma indicată, cu o scurtă descriere personală (nume, prenume, o scurtă explicație a locației unde ai făcut poza)

Poți încărca selfie-uri multiple de la mai multe locații finanțate de UE

Premii: Premiul I – 500 euro (1 câștigător), Premiul II – 250 euro (1 câștigător), Premiul III – 100 euro (3 câștigători)


Printre acțiunile proiectului se află și o dezbatere cu studenți și tineri timișoreni la Universitatea de Vest, pe teme europene. Colaborează, din Timișoara, Asociația pentru Comunicare Vizuală VIDEOVEST. Câți bani s-au cheltuit din fonduri europene, care sunt exemplele concrete de realizări cu acest sprijin, sunt câteva din subiectele dezbaterii.

spot_imgspot_img
Brîndușa Armanca
Brîndușa Armanca
Ziaristă, scriitoare şi profesor universitar în jurnalism. A fost directoarea Institutului Cultural Român din Budapesta (2006-2012), calitate diplomatică în care a deținut președinția Uniunii Europene a Institutelor Culturale, EUNIC Hungary. A lucrat ca redactor în echipe prestigioase la Radio Europa liberă, la publicații ca Expres, Temesvári Új Szó, Orizont sau Ziua, unde a fost director coordonator editorial, precum și la TVR Timişoara, studio regional pe care l-a condus ca director timp de şase ani. Realizează rubrica Media culpa în revista „22” și continuă corespondențele la Radio Europa liberă. În afara sutelor de articole de presă, interviuri, emisiuni de radio şi televiziune care fac parte din viaţa unui jurnalist activ, a publicat volume de media și a realizat filme documentare recompensate cu premii naționale și internaționale, iar activitatea culturală cu Distincția Academiei Române și cu o înaltă distincție culturală a din partea ministrului culturii ungar pentru diplomație culturală. Este membră a Uniunii Scriitorilor și a numeroase organizații ca GDS, Societatea Timișoara, AZIR/AEJ, ECREA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Viața din Pata Rât pe scena Operei Naționale Române din Cluj-Napoca

Viața din Pata Rât pe scena Operei Naționale Române din Cluj-Napoca. „Waste Side Story...

Capodopere ale Muzeului Naţional Brukenthal disponibile în variantă NFT, pentru iubitorii de artă

Pentru prima dată, capodopere ale Muzeului Naţional Brukenthal sunt...

Medici stomatologi de elită folosesc materiale sanitare cumpărate „la negru”, din surse neclare

Medici stomatologi de elită folosesc materiale sanitare cumpărate „la...