Concurs european de selfie cu premii consistente pentru tineri

Data:

Un proiect euroregional incluzând cinci țări – Ungaria, Croația, Cehia, Slovacia și România -, coordonat de European House Budapesta sub genericul Meet the citizen 2.0, îi informează pe tineri despre realizările cu fonduri europene din țările lor.

Cel mai atrăgător punct este concursul de selfie, imagini luate de la locul unor realizări cu bani europeni. Data limită a aplicării imaginilor este vineri, 15 octombrie 2021. Iată cum sună invitația:


Ce ai de făcut dacă vrei să participi?

Pasul 1: Descarcă aplicația eu4myregion de pe site-ul nostru www.eu4myregion.eu

Pasul 2: Selectează cel puțin o locație sau un proiect finanțat din fonduri europene

Pasul 3: Fă-ți un cel puțin un selfie la această locație, dar nu uita să incluzi textul „This project is co-funded by the European Union” când trimiți poza

Pasul 4: Încarcă fotografia pe platforma indicată, cu o scurtă descriere personală (nume, prenume, o scurtă explicație a locației unde ai făcut poza)

Poți încărca selfie-uri multiple de la mai multe locații finanțate de UE

Premii: Premiul I – 500 euro (1 câștigător), Premiul II – 250 euro (1 câștigător), Premiul III – 100 euro (3 câștigători)


Printre acțiunile proiectului se află și o dezbatere cu studenți și tineri timișoreni la Universitatea de Vest, pe teme europene. Colaborează, din Timișoara, Asociația pentru Comunicare Vizuală VIDEOVEST. Câți bani s-au cheltuit din fonduri europene, care sunt exemplele concrete de realizări cu acest sprijin, sunt câteva din subiectele dezbaterii.

Brîndușa Armanca
Brîndușa Armanca
Ziaristă, scriitoare şi profesor universitar în jurnalism. A fost directoarea Institutului Cultural Român din Budapesta (2006-2012), calitate diplomatică în care a deținut președinția Uniunii Europene a Institutelor Culturale, EUNIC Hungary.A lucrat ca redactor în echipe prestigioase la Radio Europa liberă, la publicații ca Expres, Temesvári Új Szó, Orizont sau Ziua, unde a fost director coordonator editorial, precum și la TVR Timişoara, studio regional pe care l-a condus ca director timp de şase ani.Realizează rubrica Media culpa în revista „22” și continuă corespondențele la Radio Europa liberă. În afara sutelor de articole de presă, interviuri, emisiuni de radio şi televiziune care fac parte din viaţa unui jurnalist activ, a publicat volume de media și a realizat filme documentare recompensate cu premii naționale și internaționale, iar activitatea culturală cu Distincția Academiei Române și cu o înaltă distincție culturală a din partea ministrului culturii ungar pentru diplomație culturală.Este membră a Uniunii Scriitorilor și a numeroase organizații ca GDS, Societatea Timișoara, AZIR/AEJ, ECREA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

UPDATE/VIDEO Ce a lăsat în urmă avalanșa de la cabana Capra. Mașinile turiștilor au fost luate pe sus. 60 de persoane au rămas izolate

În cursul nopții trecute, pe DN7C, km. 106-107, în zona unei cabane, a avut loc o avalanșă de zăpadă. Aproximativ 60 de persoane au rămas izolate la cabană. Mai multe mașini au fost avariate.

Comisia Europeană: Ucraina poate conta pe contribuția Europei la reconstrucția unei țări mai reziliente

A trecut aproape un an de când Rusia și-a lansat invazia brutală. Un an de luptă pentru libertate, dar și un an al curajului legendar de care a dat dovadă poporul ucrain

Muzeul Național al Țăranului Român împlinește 33 de ani de la re-fondarea sa în 1990

Astăzi, 5 februarie, Muzeul Țăranului împlinește 33 de ani...

VIDEO Noi proteste la Tel Aviv. Mii de oameni au manifestat împotriva lui Netanyahu

Mii de persoane au manifestat, sâmbătă, în centrul oraşului Tel Aviv, pentru a cincea săptămână consecutiv, contra reformelor judiciare controversate pe care le are în vedere guvernul prim-ministrului israelian Benjamin Netanyahu, potrivit AFP.