sâmbătă, 25 septembrie 2021
AcasăLa ziEducațieConsiliul Tineretului: „Fii vocea generației tale!”

Consiliul Tineretului: „Fii vocea generației tale!”

Consiliul Tineretului din România, în colaborare cu Școala Națională de Studii Politice și Administrative, Ambasada Franței în România și Institutul Francez din România, organizează în perioada 5 octombrie 2021 – 31 martie 2022 proiectul Tineri. Voce. Reprezentare, având ca scop sprijinirea implicării tinerilor în soluționarea problemelor societății prin campanii de advocacy.

În cadrul acestui proiect, 25 de tineri din întreaga țară interesați de reprezentarea drepturilor și intereselor tinerilor, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, vor avea oportunitatea de a-și dezvolta competențele de planificare și implementare a campaniilor de advocacy și de a fi introduși în specificul activității de reprezentare prin intermediul a două module de formare (5-10 octombrie, respectiv luna noiembrie).

(…)

Regăsiți mai multe informatii despre acest proiect accesând jurnaluldearges.ro

Jurnalul de Argeșhttps://jurnaluldearges.ro
Publicaţia Jurnal de Argeş a fost înființată în 1994 membru BRAT membru al Clubului Român de Presă, membru fondator în Patronatul Presei Locale – ROMEDIA, membru fondator AOA Argeș (Asociația Oamenilor de Afaceri), membru al Camerei de Comert, Industrie și Agricultură Argeș.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE