Constructorul Centurii de Sud a Craiovei, calificativ negativ în primul Certificat Constatator Intermediar

Data:

Compania Rizzani de Eccher, din Italia, care execută construcția Variantei Ocolitoare Sud  Craiova, a primit calificativ negativ, la emiterea primului Certificat Constatator Intermediar, potrivit stiricraiova.ro.

Asta înseamnă că societatea nu a lucrat conform termenelor și obligațiilor din contract. Mai exact, i s-a imputat lipsa de mobilizare pe șantier, motiv pentru care construcția a avansat foarte puțin. Autoritățile se așteptau la o intrare ”în forță” pe piața din România, aceasta fiind prima lucrare pe care o au în țara noastră. Lungimea drumului este de circa 10 km, iar valoarea contractului este de 30 milioane euro.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova, beneficiarul lucrărilor, a emis primul Certificat Constatator Intermediar, la trei luni, conform legii achizițiilor publice, pentru antreprenorul lucrării “Construire Centură Sud Craiova”, au anunțat, astăzi, reprezentanții DRDP Craiova.

(…) Motivul principal a fost lipsa de mobilizare. Am avut foarte multe întâlniri cu managementul societății în încercarea de ai face să înțeleagă că acest proiect este foarte important pentru noi și le-am spus de la început că nu voi ezita să iau măsuri dacă nu se mobilizează și vor fi întârzieri pe proiect. Încă se pot recupera întârzierile și finaliza lucrările în termenul contractual, dacă se vor mobiliza!”, a declarat directorul DRDP Craiova, Călin Cosmin Petruț.

Continuarea, pe stiricraiova.ro!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Războaiele de lângă UE fac și mai important votul la europarlamentare | Eurobarometru

Războaiele de lângă UE fac și mai important votul...

Program special la Teatrul Național din București, de 1 și 2 mai

Program special la Teatrul Național din București, de 1 și 2 mai

Motivul anulării evenimentelor de campanie ale lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei | G4Media.ro

Motivul anulării evenimentelor de campanie ale lui Cătălin Cîrstoiu,...