miercuri, 8 decembrie 2021
AcasăLa ziActualitateConstructorul chinez care a câștigat contractul pentru Centura Zalău lucrează tot cu...

Constructorul chinez care a câștigat contractul pentru Centura Zalău lucrează tot cu drumari şi utilaje din România

Şantierul Centurii municipiului Zalău, singura şosea din România pe care „lucrează” un constructor din China a ajuns la 10% stadiu de execuţie şi ar urma să fie deschisă circulaţiei cel mai târziu în primăvara anului 2023. Contractul pentru proiectarea şi execuţia drumului cu o lungime de aproape 6 kilometri a fost semnat în iulie 2020 cu ASOCIEREA SINOHYDRO CORPORATION LIMITED – SC GOOD PROOD S.R.L. pentru 185 de milioane de lei şi o garanţie de 7 ani.

Ocolitoarea Zalău (etapa II) se desprinde din Drumul Naţional 1 F, înainte de intrarea în municipiu dinspre Cluj Napoca şi asigură legătura cu Drumul Judeţean 191 C (Zalău – Aghireş). Lucrarea cuprinde 5 viaducte, 2 poduri şi două intersecţii sens giratoriu. Terasamentele sunt executate de firma românească Montaj Modular şi ar putea fi terminate la primăvară. Constructorul are echipe în mai multe zone ale traseului după cum se vede din cele mai recente imagini publicate pe YouTube de Cristian Marius Man.

Citiți articolul integral și vedeți imagini de pe șantierul Centurii Zalău pe monitoruldesalaj.ro

Citiți și

UMB și-a prezentat “arsenalul” pus la bătaie pe Autostrada Transilvania (A3), între Nădășelu și Mihăiești

Monitorul de Sălajhttp://monitoruldesalaj.ro
Publicație online dedicată județului Sălaj editată de SC Monitorul de Salaj SRL din Zalău. Cel mai accesat site de știri, dezvăluiri și anchete din județul Sălaj.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE