Construirea Spitalului Municipal de Urgenţă Galaţi, pe masa aleşilor locali

Data:

Proiectul de hotărâre privind costurile obiectivului „Construire Spital Municipal de Urgenţă Galaţi” nu a fost introdus suplimentar pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de marţi, 30 mai 2023, a Consiliului Local. Potrivit datelor noastre, proiectul ar putea fi supus la vot într-o şedinţă extraordinară, după ce costurile prevăzute vor mai fi analizate.

Potrivit documentelor, amplasamentul propus pentru construirea spitalului se află pe strada Traian nr. 464, şi este format din trei loturi de teren, din care unul este situat în intravilanul comunei Vânători, judeţul Galaţi, iar două loturi sunt amplasate în intravilanul municipiului Galaţi.

Citește și: Iohannis s-a angajat să gireze un „acord politic” între coaliție și sindicatele din educație, au anunțat liderii sindicaliștilor după întâlnirea de la Cotroceni

„Prin proiect se prevede realizarea unui spital tip monobloc, format din şase corpuri structurale, având regim de înălţime diferite pentru fiecare în parte”, se arată în documente.

Spitalul ar urma să aibă subsol, demisol şi şase etaje, cu 300 de paturi şi 20 pentru spitalizare de zi.

Continuare în Viața Liberă!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: viata-libera.ro)

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Războaiele de lângă UE fac și mai important votul la europarlamentare | Eurobarometru

Războaiele de lângă UE fac și mai important votul...

Program special la Teatrul Național din București, de 1 și 2 mai

Program special la Teatrul Național din București, de 1 și 2 mai

Motivul anulării evenimentelor de campanie ale lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei | G4Media.ro

Motivul anulării evenimentelor de campanie ale lui Cătălin Cîrstoiu,...