Contestație la licitația pentru Lotul 3 al Autostrăzii Sibiu – Pitești. Unul dintre constructori critică documentația CNAIR

Data:

Cea mai scumpă licitație lansată vreodată în România ar putea să fie suspendată, după ce unul din constructorii înscriși la licitație a formulat „o contestație foarte dură”, avertizează Asociația Pro Infrastructura, care trece în revistă câteva din problemele invocate.

„Practic, ni se arată de ce nu vom circula pe toată autostrada Sibiu-Pitești mai devreme de 10 ani”, spune Pro Infrastructura.

„WeBuild (Astaldi), contestație foarte dură pe A1 Sibiu-Pitești Secțiunea 3. Asocierea WeBuild-Tancrad a depus la CNSC o contestație de 141 de pagini (download document complet și câteva capturi relevante atașate) prin care critică vehement documentația tehnică pusă la dispoziție de CNAIR și cere suspendarea licitației și măsuri de remediere. Practic, ni se arată de ce nu vom circula pe toată autostrada Sibiu-Pitești mai devreme de 10 ani”, susține Asociația.

Contestația făcută de Astaldi mai vizează și o serie de probleme flagrante cu documentația scoasă de CNAIR la licitație. Un astfel de exemplu ar fi „un foraj cu coordonatele unui lac aflat la 30 km distanță față de traseu”, potrivit API.

Citește articolul integral pe HotNews.ro

Citește și: Când ar putea fi gata primul tronson din Autostrada de Centură a Capitalei. În ce stadiu de află

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Războaiele de lângă UE fac și mai important votul la europarlamentare | Eurobarometru

Războaiele de lângă UE fac și mai important votul...

Program special la Teatrul Național din București, de 1 și 2 mai

Program special la Teatrul Național din București, de 1 și 2 mai

Motivul anulării evenimentelor de campanie ale lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei | G4Media.ro

Motivul anulării evenimentelor de campanie ale lui Cătălin Cîrstoiu,...