Contracte pentru digitalizarea primăriilor din Tulcea către un singur om. Același care a coordonat și consultanța

Data:

Mai multe contracte din fonduri europene pentru digitalizarea primăriilor din Tulcea au ajuns la omul care a coordonat de facto consultanța și reprezenta firmele care întocmeau caietele de sarcini, adică exact etapele prin care erau stabilite regulile de atribuire a achizițiilor, a explicat pentru Info Sud-Est un grup de primari care au lucrat cu Gabriel Al-Baba, un tânăr de 28 de ani din Timiș.

Activ în PSD de pe vremea când era elev, numit referent la 20 de ani în Guvernul Dacian Cioloș și fost asistent în Liga Studenților Români din Străinătate, fondată de actualul ministru al Digitalizării Sebastian Burduja, Al-Baba era interfața în relația cu primăriile pentru două firme în care nu avea, în documente, nicio calitate, au mai explicat primarii.

Firmele erau deținute în hârtii de două femei din anturajul apropiat al lui Alfred Simonis, fost șef politic al lui Al-Baba și actual șef al deputaților PSD, și nu aveau experiență în domeniul digitalizării. Cele două firme fantomă au obținut însă zeci de contracte de consultanță pentru digitalizare și au livrat ”strategii” de consultanță copy paste, care conțineau inclusiv aceleași greșeli de redactare.

Continuarea în Info-sud-est.ro

Citește și: 4 semne rele pentru România

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa imagine: Info Sud-Est)

spot_imgspot_img
Info Sud-Est
Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Constituția centenară

La sfârșitul acestei săptămâni se împlinesc 100 de ani...

Aktual24: Cotele la pariuri privind viitorul președinte al României. Geoană stă cel mai bine, Simion apare pe locul 6, Firea e pe 10

O casă de pariuri oferă clienților posibilitatea de a-și încerca norocul și în privința alegerilor prezidențiale. Cei mai mulți cred că Mircea Geoană va fi viitorul președinte al României.

Centru de Prevenție COVID-19 și alte Boli Infecțioase, înființat de UBB Cluj

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca înființează „Centrul de Prevenție COVID-19 și alte Boli Infecțioase”, în cadrul programului UBBMed.

Profesor de matematică, lăsat fără bani de un puşti, prin telefon

A încercat să-i învețe matematica pe unii deținuți, dar a căzut victimă unui hoț în vârstă de numai 15 ani. Este pățania unui botoșănean, cadru didactic la o unitate de învățământ special, care a rămas fără bani în cont, după ce și-a pierdut telefonul mobil.