Costineștiul înainte de Beach Please, festivalul care a obstrucționat accesul la plajă pentru ceilalți turiști

Data:

În Costinești sunt așteptați cei mai mulți turiști în weekend-ul care precede 1 Mai, mai ales că stațiunea e gazda Festivalului Beach Please, începând cu ziua de joi. Evenimentul, care durează patru zile și la care ar urma să participe mii de tineri, aduce pentru prima dată în România anumiți artiști din industria internațională, din genurile trap, rap, urban și hip & hop.

În stațiune, primii participanți la festival au început să vină încă de luni, iar marți aceștia își ridicau deja brățările care le confirmă participarea la festival. Media de vârstă a participanților este scăzută, iar stațiunea este populată în această perioadă cu precădere de copii și adolescenți.

Citește și: Doi militari din Olt care au bătut un bărbat la o petrecere scapă de dosar, după prescrierea faptelor. Victima a rămas infirmă pe viaţă

Evenimentul a ocupat toată plaja și obstrucționează accesul la plajă al celorlalte persoane, care nu participă la festival. Intrarea la festival costă de la 400 la 700 de lei pentru toate cele patru zile de concerte.

În Costinești, șanțurile săpate pentru diferite lucrări la sistemul de canalizare au fost astupate rapid și superficial, doar pentru ca trama stradală să poată fi relativ funcțională înainte de sosirea valurilor de festivalieri și începutul concertelor, ne-au explicat localnicii cu care am discutat în timpul documentării.

Continuare în Info Sud-Est!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: info-sud-est.ro)

spot_imgspot_img
Info Sud-Est
Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related