Criza guvernamentală se adâncește: miniștrii USR PLUS boicotează ședința Executivului de la ora 19, convocată de premierul Florin Cîțu. Barna și Cioloș anunță oficial posibilitatea ruperii coaliției de guvernare

Data:

Președintele Klaus Iohannis a făcut miercuri apel la partidele din coaliția guvernamentală să se înțeleagă și să dialogheze. Într-o declarație de presă la care ziariștii nu au putut pune întrebări, Iohannis a vorbit despre vaccinare, despre rolul parlamentului și despre reforme, fără să vorbească direct despre criza guvernamentală izbucnită după ce premierul Florin Cîțu a vrut să adopte OUG pentru programul Anghel Saligny în ciuda opoziției USR PLUS.

Miniștrii USR PLUS nu vor merge la ședința de guvern programată azi la ora 19, a anunțat Dan Barna. Pe de altă parte, biroul de presă al guvernului a comunicat oficial că ședința de guvern va avea loc la ora 19.00.

Citește articolul integral în G4Media

G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: