Cu complicitatea unei funcţionare de la bancă, doi interlopi din Oradea au golit contul unui mort. Prejudiciul: 1,3 milioane lei

Data:

Două persoane au fost reţinute în urma unei operaţiuni desfăşurate joi de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Bihor, într-un dosar care vizează o escrocherie de zile mari: cu complicitatea unei funcţionare de la o bancă orădeană, doi indivizi au golit contul bancar al unui mort, prejudiciul fiind de peste 1,3 milioane lei. 

Cei doi bărbați, Răzvan Paşc, 32 ani, şi Petru Puşcaş, 43 ani, ambii din Oradea, sunt acuzaţi că, în martie 2020, au măsluit diverse documente, prin care se atesta în mod nereal că primul este împuternicit pe contul bancar al unei persoane decedate. Cu procura falsă şi cu complicitatea unei angajate a băncii, cercetate în același dosar, Paşc a efectuat apoi mai multe operațiuni financiare din contul decedatului, provocând un prejudiciu total de 1.373.300 lei.

Banii au fost viraţi în mai multe conturi bancare care i-au fost puse la dispoziţie de Puşcaş, cunoscut recuperator orădean, implicat în ultimii ani în mai multe scandaluri, bătăi şi chiar furturi. 

Citește articolul complet în Bihoreanul

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img
spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related