Cu ochii larg închiși la întâlnirea cu Joe ,,Sarscov19” Black

Data:

Este fascinant cum oamenii cred că moartea este impresionată de gândirea lor pozitivă. Gloatele ,,enamorate” de libertatea de a trăi în pandemie ca pe Muntele Penglai sfidează știința medicală și urlă după dreptul de a pune în pericol dreptul la viață al celorlalți. Succesul medical aparent al Suediei – care ulterior a devenit ulterior un eșec de proporții monumentale- a dat apă la moară covidofililor care ne spun de la începutul pandemiei că trăim într-o mare minciună, pusă la cale de urmașii lui Hipocrat, care pun bazele unei dictaturi medicale bazate pe noua Biblie satanică a epidemiologiei. 


Patriarhul Filaret, bolnav de Covid a susținut că virusul afectează doar gheii și că virusul a fost trimis de Dumnezeu să pedepsească desfrânarea de tip LGBTQ- această susținere a fost infirmată de moartea patriarhilor Irineu al Serbiei și Amfilohie al Muntenegrului. Cine cercetează cu ochii larg deschiși ajunge însă la o altă concluzie. Medicii de la ATI sunt surprinși de furtuna hiperinflamatorie pe care o produce acest virus. Organe vitale, cum ar fi inima, creierul sau rinichii, pot ceda, cel mai probabil ca urmare a acestor inflamații, mai ales dacă anterior pacientul avea probleme de sănătate,care erau însă ținute sub control. 

Teoria imunizării de turmă nu oferă nicio garanție. Procentul de morți este imens pentru simple răceli. Virușii se adaptează la mediu și produc în mod natural mutații. Faptul că ai avut deja boala ajută organismul să reacționeze mai bine, fără însă a oferi garanția că nu poți transmite boala sau că nu vei trăi suferințe atroce. Un menage a trois cu Joe „Sarscov19” și cu fosta iubită, Gripa, este de evitat pentru că o plăcere atât de mare este, cel mai probabil,  un bilet sigur pentru Cămpiile Elisee. Măcar în contactul fizic cu Gripa este de bun simț să ne protejăm cu un vaccin antigripal. 

Contactul fizic cu Joe ,,Sarcov19” este doar de evitat deocamdată prin distanțare, dezinfectare și portul măștii, chiar și dacă ne vaccinăm. Atunci când interdicțiile nu vor mai fi necesare, vom afla toți de la autorități și ne vom bucura împreună că am reușit să revenim la viața de dinainte de pandemie. Dacă autoritățile vor emite un act normativ prin care se va statua că vaccinarea ne scutește de obligația de a respecta măsurile de siguranță medicală, abia atunci vom avea dreptul să procedăm astfel. Din nefericire, dacă statele nu înțeleg să anunțe imediat Organizația Mondială a Sănătății (OMS) despre boli extrem de contagioase așa cum este SarsCov19, vom avea pandemii la fel de urâte și pe viitor. Acum că știm ce a funcționat prost, putem semna tratate prin care orice stat caregestionează așa cum a procedat China poate invoca în acest caz, că nu a avut reprezentarea riscului pandemic să răspundă patrimonial pentru nerespectarea obligației de informare și colaborare față de OMS.   

Vaccinarea în masă este în curs de desfășurare. Dincolo de vaccinurile făcute pe genunchi – așa cum este cel chinezesc ce are eficacitate de 50 la suta așa cum ne spun autoritățile medicale din Brazilia- există cele două vaccinuri Moderna și Pfizer ce au eficiență peste 90 la sută. CNN tocmai a anunțat și că în februarie va fi autorizat în SUA vaccinul Johnson and Johnson care pare a avea eficacitate de 90 la sută, se face într-o singură doză și poate fi păstrat într-un frigider pe durata mai mare de trei luni. Cel tâziu în martie acest vaccin va fi administrat în SUA, care a cumpărat 100 de milioane de doză și a comandat deja încă 200 de milioane. Am avut o înțelegere a tuturor celor responsabili implicați în producerea vaccinului să nu se dea drumul în societățile civilizate la vaccinarea în masă până când nu avem toate garanțiile că vaccinul nu va aduce prejudicii celor vaccinați. Se știa încă din septembrie că va dura în jur de 6 luni până vom avea un vaccin în piață. În martie – aprilie 2021  vaccinarea în masă ar trebui să fie deja un fenomen global, mai ales că mutațiile existente nu fac ineficientă vaccinarea.

Vaccinarea nu va fi însă eficientă dacă o parte importantă a populației va refuza să se vaccineze. Vom avea de suportat propaganda agresivă din partea celor care sunt atrași geopolitic de cele două mari națiuni ce au adus pe piață două vaccinuri, vaccinuri care nu au trecut testele standard cerute în Occident înainte de lansarea pe piață. Vaccinul AstraZeneca a fost oprit inițial de la punerea în circulație pentru ca două echipe medicale din experți independenți de companie să afle dacă inflamația pe coloană a unei persoane vaccinate a avut drept cauză vaccinul sau alte cauze. Punerea în circulație nu se realiza dacă vaccinul ar fi fost cauza acestei probleme. Atunci când probleme medicale- altele decât cele standard de la orice medicament cum ar fi durere de cap, dureri musculare sau iritații ale pielii- a uneia dintre cele câteva zeci de mii de persoane vaccinate este generată de către vaccin, vaccinarea este oprită și vaccinul respectiv este considerat rebut în producție. 

„Cu ochii larg închiși” al lui Stanley Kubrick ne spune povestea tentațiilor de a încălca normele sociale de bun simț, chiar cu prețul vieții. Doctorul Bill Hartford, frustrat de o potențială infidelitate a soției sale, devine spectator în mod imprudent la ritualul unei societăți secrete și este în pericol de moarte ca urmare a acestui demers. O domnișoară participantă la ritualul secret- căreia Bill îi salvase viața anterior în calitatea sa de medic – se oferă să fie pedepsită în locul lui și este ucisă prin administrarea unei supradoze cu droguri. Tot așa și cei care refuză să respecte reguli sanitare elementare pun în pericol viața lor și a celor apropiați, iar consecința poate fi moartea unor persoane care țin la ei și care respectă regulile. „Întâlnirea cu Joe Black” povestește despre șansa oferită de către Moarte, materializată sub forma  unei ființe masculine grațioase, unui om de afaceri de succes, Bill Parrish, de a muri împăcat.

Trecerea către cele veșnice se petrece delicat imediat după ce viața lui Bill atinge maximul de potențial personal și material. Din nefericire, întâlnirea cu mutația modernă a lui Joe Black ,,Sarscov19” este violentă, plină de suferință și aptă să distrugă destine care sunt doar pe drumul spre împlinire. Și o întâlnire este extrem de probabilă pentru noi sau cei apropiați nouă dacă alegem să ținem ochii ,,larg închiși”.

spot_imgspot_img
Mitica Stefanescu
Mitica Stefanescu
Mitică Ștefănescu crede în destinul nostru european, în democrație și în dreptate . El încearcă să înțeleagă lumea prin construcții logice de bun simț. Nu are pretenția de a fi deținătorul adevărului absolut și este conștient că este supus greșelii ca orice muritor de rând. Crede în ideile care ne unesc și care pot oferi copiilor noștri un viitor mai bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: Până acum o săptămână eram un om respectat

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: „până acum o săptămână eram...

Noi achiziții pentru creșterea securității României | Monitorul de Cluj

Noi achiziții pentru creșterea securității României, în contextul creșterii...