Cum a câștigat nepoata unui șef din PNL un concurs la o primărie liberală. Dosarul unei contracandidate, respins

Data:

Mai multe elemente din derularea unui concurs de angajare care a avut loc, luna trecută, la Primăria Miroslava indică faptul că procedura a fost viciată și direcționată către „cine trebuia”. Astfel, pentru un post de consilier achiziții publice s-au declarat valabile studii de Științe ale Comunicării și Relații Publice, pe care le avea cea care, în final, a avut singurul dosar de înscriere validat: Delia Alexandra Bulbașa, nepoata vicepreședintelui PNL Miroslava, fost viceprimar al comunei între 2016 și 2020 și consilier local în prezent.

Printre studiile necesare nu au fost incluse și cele din domeniul Economiei, așa că dosarul depus de o candidată care a terminat Finanțe-Bănci a fost respins. Delia Alexandra a alergat singură și a mers drept la țintă.

Articolul integral, în reporteris.ro!

spot_imgspot_img
ReporterIS
ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related