Cum a fost identificată o familie care a aruncat gunoi pe domeniul public, în Craiova

Data:

O familie din Craiova a fost amendată de Poliţia Locală pentru aruncarea de gunoi pe domeniul public, după ce autorii au fost identificaţi în baza unor documente și a fotografiilor din vacanţe, pe care le-au pus în gunoi, potrivit Reporter24.

Potrivit poliţiştilor locali, pe lângă fotografiile din vacanţe, aruncate într-o grămadă de gunoi pe strada Arad din Craiova, persoanele respective au lăsat la vedere şi facturi, dar şi autorizaţiile de construire ale propriilor case, în original.

20.000 lei este cuantumul amenzilor aplicate de Poliţia Locală Craiova, pe numele autorilor urmând să vină şi o factură pentru cheltuielile de curăţare şi transportare a gunoaielor de către operatorul de salubritate.

Continuarea, în Reporter24

Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: