Cum a reuşit una dintre cele mai vechi firme IT din Iaşi să reziste în lupta cu marile corporaţii din domeniu

Data:

spot_img

O firmă IT din Iaşi pune inteligenţa artificială la lucru în sprijinul poliţiştilor care investighează infracţiuni informatice şi analizează probele digitale, oferă soluţii pentru specialiştii care se ocupă cu recuperarea şi administrarea creanţelor provenite din infracţiuni, crează soluţii informatice pentru autorităţile publice care vor să reducă birocraţia prin digitalizarea fluxurilor de lucru din instituţii şi mai ajută şi la îmbunătăţirea sistemului de alertă 112.

Domeniile în care GreenSoft, o companie ieşeană de de consultanţă în tehnologia informaţiei, a demonstrat în 20 de ani că poate eficientiza lucrul cu ajutorul IT-ului sunt însă foarte diverse: Ştiţi, de exemplu, ce sunt ecvideele?

Membrii echipei GreenSoft au învăţat rapid ce sunt ecvideele, după ce au câştigat o licitaţie lansată de Agenţia Naţională pentru Zootehnie “Prof.dr. G.K. Constantinescu”, din judeţul Ilfov.

Potrivit definiţiei din dicţionarul explicativ al limbii române, termenul “ecvidee” se referă la “familia de mamifere imparicopitate, cuprinzând calul, măgarul, zebra etc. şi la animale din această familie”, iar clientul firmei GreenSoft avea nevoie de un software pentru identificarea şi înregistrarea măgarilor şi ale celorlalte surate ale lor.

Se întâmpla în 2020, când firma începuse să îşi revină după o perioadă grea, iar ieşenii învăţaseră lecţia flexibilităţii şi adaptabilităţii.

Citeşte articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Citeşte şi: VIDEO Explozie și incendiu la Podul Kerci din Crimeea

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: ziaruldeiasi.ro)

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related