VIDEO Explozie și incendiu la Podul Kerci, esențial pentru alimentarea peninsulei Crimeea dinspre Rusia

Data:

Vagoane-cisternă au luat foc pe podul Kerci din Crimeea, sâmbătă dimineața devreme, a anunțat agenția de știri de stat rusă RIA, în timp ce presa ucraineană a raportat o explozie, informează HotNews.ro.

În imaginile apărute pe rețelele de socializare se văd o garnitură de tren în flăcări, dar și un sector prăbușit în secțiunea rutieră de lângă cea feroviară a podului.

Un camion a fost aruncat în aer pe podul din Crimeea, a anunțat Comitetul Național Antiterorism (CNA) din Rusia, citat de Ria Novosti.

„La ora șase și șapte minute, pe partea auto a podului Crimeea dinspre partea peninsulei Taman , un camion a fost aruncat în aer, ceea ce a dus la aprinderea a șapte cisterne de combustibil ale unei garnituri de tren care se îndrepta spre peninsula Crimeea”, se arată în raport.

Potrivit CNA, două secțiuni ale podului auto s-au prăbușit parțial. Autoritățile din Crimeea anunță nu au existat victime.

Liderul regiunii, Serghei Aksenov a declarat că, potrivit evaluării vizuale, un sens de mers al podului auto este intact. Traficul pe pod a fost suspendat, navigația în strâmtoare continuă.

Citeşte şi: O groapă comună şi alte 200 de morminte, descoperite în oraşul ucrainean Liman

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Twitter)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cele mai mari amenințări cibernetice și cele mai afectate sectoare

Progresul înregistrat de transformarea digitală a adus inevitabil și noi amenințări de securitate cibernetică.

VIDEO Ce a lăsat în urmă avalanșa de la cabana Capra. Mașinile turiștilor au fost luate pe sus. 60 de persoane au rămas izolate

În cursul nopții trecute, pe DN7C, km. 106-107, în zona unei cabane, a avut loc o avalanșă de zăpadă. Aproximativ 60 de persoane au rămas izolate la cabană. Mai multe mașini au fost avariate.

Comisia Europeană: Ucraina poate conta pe contribuția Europei la reconstrucția unei țări mai reziliente

A trecut aproape un an de când Rusia și-a lansat invazia brutală. Un an de luptă pentru libertate, dar și un an al curajului legendar de care a dat dovadă poporul ucrain

Muzeul Național al Țăranului Român împlinește 33 de ani de la re-fondarea sa în 1990

Astăzi, 5 februarie, Muzeul Țăranului împlinește 33 de ani...