Cum a scăpat de ANI un director de școală din Oradea bănuit de conflict de interese

Data:

BIHOREANUL dezvăluia în primăvară norocul care a dat peste un profesor de sport al Şcolii Gimnaziale 16 din Oradea, Cristian Bugle, care, de când cu carnetul de partid PNL, a ajuns să conducă şcoala și a devenit consilier local în Beiuş, proptit o vreme şi în consiliile de administraţie ale unor licee din municipiul de pe Valea Nimăieştilor.

Şcoli unde soțía, psiholog de profesie, a ajuns să deţină monopol pe testarea cadrelor didactice, procedură anuală obligatorie şi plătită din fonduri publice, prin votul consilierilor locali, adică şi al soţului ei. Sesizaţi despre anomalie de consilierul independent Alexandru Degău, inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate au decretat că nu-i nimic ilegal, mai precis că Bugle nu a fost în conflict de interese.

Adică el a votat, dar numai pentru plata evaluărilor psihologice ale cadrelor didactice. Că banii au ajuns la soție e treaba şcolilor, care oricum n-au bătut palma direct cu ea, ci cu firma la care femeia prestează cu contract de colaborare.

Continuarea, în Bihoreanul!

Sursă foto: Bihoreanul

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa | Deutsche Welle 

O altfel de cenzură: propaganda, partidele și presa. Credibilitatea...

Cum au pus rușii bazele Securității în România. „Gayaneh“ și Pacepa | Aktual24

Cum au pus rușii bazele Securității în România. „Gayaneh“...