Statul Major al Forțelor Navale îi cere scuze arhiepiscopului Teodosie pentru că i-a tăiat microfonul la slujba de Ziua Marinei

Data:

Statul Major al Forțelor Navale a anunțat transmiterea către Arhiepiscopia Tomisului a unei „informări oficiale” cu privire la întreruperea sunetului la slujba de Ziua Marinei, slujbă oficiată de arhiepiscopul Teodosie, precizând că „regretă eroarea”.

„Statul Major al Forțelor Navale, în calitate de instituție organizatoare a ceremoniei de luni, 15 august, din Portul militar Constanța, regretă situația creată pe timpul oficierii serviciului religios.

Întreruperea amplificării sunetului pe timpul acestui moment a fost cauzată de o defecțiune tehnică a circuitului audio. Din nefericire, această avarie nu a putut fi sesizată și comunicată în timp util prezentatorilor ceremoniei.

Citește și: Lui ÎPS Teodosie i-a fost tăiat microfonul de Ziua Marinei, pentru a-i scurta slujba

Aceștia nu aveau legătură vizuală cu locul de oficiere, interpretând întreruperea sunetului drept încheierea serviciului religios și au introdus următorul moment din ceremonial.

Conducerea Statului Major al Forțelor Navale va transmite, în cel mai scurt timp, către Arhiepiscopia Tomisului o informare oficială cu privire la cele întâmplate și exprimă încă o dată regrete pentru eroarea de comunicare survenită între personalul tehnic care a asigurat desfășurarea ceremoniei”, a transmis, după incident, Biroul de presă al Statului Major al Forțelor Navale.

Slujba oficială de Arhiepiscopul Tomisului luni, de Ziua Marinei, a fost întreruptă după ce sunetul la microfonul arhiepiscopului a fost tăiat.

IPS Teodosie şi-a continuat cuvântarea câteva minute, fără sunet, apoi a plecat.

Foto: Forțele Navale Române 

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

.

PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cum și cât puteți beneficia de servicii gratuite de îngrijire la domiciliu

Dacă sunteți asigurați și aveți probleme de sănătate care...

Jurnalista Emilia Șercan: Demisia lui Sorin Cîmpeanu ar trebui urmată de retragerea prevederilor controversate din Legile Educației

Jurnalista Emilia Șercan afirmă în interviul pentru Europa Liberă că acest moment al demisiei lui Sorin Cîmpeanu ar trebui folosit de clasa politică și de președintele Klaus Iohannis, creatorul proiectului „România Educată”, drept unul de reașezare a criteriilor de integritate și competență într-o funcție publică.

CLASIC_#LaServaPadronaRocks

Nu știu dacă e prima operă pusă în scenă...