VIDEO Cum l-a bătut și batjocorit un polițist pe un biet om al străzii

Data:

UPDATE: La solicitarea Ziarului Monitorul de Sălaj, surse din cadrul Parchetului Județean Sălaj care au vizionat integral clipul cu cei doi polițiști care lovesc cu picioarele un om căzut spun că „sunt suficiente date pentru o sesizare din oficiu”, decizia urmând a se lua în cursul zilei de marți (2 noiembrie).

Cei doi polițiști de la Secţia de Poliție Nușfalău vor fi cercetați pentru infracţiunea de abuz în serviciu, iar dacă vor fi găsiți vinovați, riscă până la 7 ani de închisoare cu executare.

Doi polițiști din Sălaj sunt cercetați disciplinar după ce în spațiul public au apărut imagini în care se vede cum unul dintre ei îl lovește și batjocorește pe un om al străzii.

Potrivit monitoruldesalaj.ro, sâmbătă seara, în fața magazinului Profi din Nușfalău, echipajul de Poliție din comună, format din doi polițiști, și-a bătut joc de un om necăjit.

Bătut și batjocorit de polițist

Într-o înregistrare video postată pe Facebook se vede un bărbat căzut în fața magazinului: un polițist oprește, se duce la bărbat și îl lovește cu picioarele, timp în care îi adresează mai multe injurii.

Comandantul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj a anunțat că a fost declanșată cercetarea displinară a celor doi polițiști.

Articolul integral, pe monitoruldesalaj.ro!

YouTube video

Foto: Captură Youtube/Artur Szekely

spot_imgspot_img
Monitorul de Sălaj
Monitorul de Sălajhttp://monitoruldesalaj.ro
Publicație online dedicată județului Sălaj editată de SC Monitorul de Salaj SRL din Zalău. Cel mai accesat site de știri, dezvăluiri și anchete din județul Sălaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane de euro daune, unei redacții

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane...

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“