Cum poate fi oprit Putin

Data:

Vladimir Putin nu va renunța, este un război pe care trebuie să-l câștige, de care depinde soarta lui. Merge mai departe cu ferocitate, masacrează civili, spulberă spitale, școli, grădinițe, universități, face praf orase și a amenințat cu arma nucleară. Cum poate fi oprit?

Atacurile vor deveni tot mai brutale, avertizează ministrul britanic al apărării: „Brutalitatea lui crește (…) Dacă nu-i ies lucrurile aşa cum doreşte, încercuieşte oraşe, le bombardează nemilos în timpul nopţii… şi în final el va încerca să le distrugă şi să pătrundă în ele”.

Pentru serviciile secrete americane, prioritatea acestor zile este să înțeleagă starea de spirit și starea sănătății mintale a lui Vladimir Putin, scrie CNN, care citează surse oficiale. Marea întrebare este cum îi e afectată starea psihică. Războiul nu merge așa cum și-ar fi dorit – după șase zile nu a reușit să ocupe niciun mare oraș.

Observatori atenți ai lui Putin au speculat că tipul său de comportament a devenit din ce în ce mai neregulat și irațional.

Citește articolul integral pe Romania.europalibera.org

Citește și: VIDEO O supraviețuitoare a asediului Leningradului, ridicată de polițiștii ruși pentru protest împotriva războiului din Ucraina

spot_imgspot_img
  1. Dacă veți rămâne toți în stadiul de a constata și a comenta el va prinde curaj ,fiind sigur că va e frica de el și următorii veți fi voi toți pe rand …Un nebun nu are frică iar când este și fost KGB -bist nu are limite asta la învățat comunismul și securitatea mai periculos când ai și o copilărie că a lui și educat de mic pt a ieși a ucide și ești și traumatizat.TEMETI-VA DE ASTFEL DE OAMENI SI INCERCATI SA GANDITI CA EL NU CA OAMENI CIVILIZATI EFUCATISI CONSTIENTI DE ORORILE RAZBOIULUI PANA NU E PREA TARZIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Alte cinci terenuri din stațiunea Mamaia urmează să fie vândute de Primăria Constanța | Info Sud-Est

Primăria Constanța vrea să vândă alte cinci terenuri din...

Instanța a respins contestația împotriva candidaturii lui Piedone la Primăria Capitalei

Contestația împotriva candidaturii lui Cristian Popescu Piedone la Primăria...

Cum va fi vremea de Paște. În unele zone din țară se așteaptă ninsori

Cum va fi vremea de Paște. Temperaturile urmează să...